2777
2789

من تو بدترین و حساس ترین نقطه ای زندگی وایستادم ‌ .خیلی عصبیم و خیلی ناراحت ‌. مامانم ولی درک نمیکنه . صبح ها نمیزاره بخوابم . ۷ صبح میاد بالا سرم داد میزنه . همه چیزو بهم میکوبه ... یا انقدر حرف میزنه تا دیونه بشم .. تو طول روز فقط مخ آدمو میخوره . میگم تموم کن و باز ادامه میده ... من چند کیلو لاغر کردم . ثپش قلب گرفتم ... دیگه صبح نزاشت بخوابم .پاشدم گفتم ولم کن 

یدونه با قابلمه زد تو دستم .. من گوشیم زدم به دستش هولش دادم . خیلی ناراحتم . همش گریه کردم .. ولی خیلی حالم بد .کاش درک می کرد

عب نداره ی کادو بخر از دلش در بیار منم ی بار مامانم بدجور بیدارم کرد با حئغ و دعوا از خواب بیدار شم هیچی حالیم نمیشه زدمش 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم که بچم بی دلیل زد تو گوشم فقط بخاطر اینکه مثلا میگه حوصلم منم میگم‌خب من نمیدونم خودت یه ک ...

عزیزم... بخدا همه کار برای مادرم میکنم . همیشه میگه تو نبودی من چیکار میکردم ... ولی بخدا چند وقته حالم خوب نیست . کاش ببخشه

من چی بگم که بچم بی دلیل زد تو گوشم فقط بخاطر اینکه مثلا میگه حوصلم منم میگم‌خب من نمیدونم خودت یه ک ...

چن سالشه بچت؟ 

وا 

حوصلش سر رفته میزنت؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خیلی سخته . بخدا دست خودم نیست . بعدش آنقدر ناراحت میشم . گریه میکنم.  کل روزم خراب میشه

من داداشم مریضه بابامم با مامانم همیشه دعواس بعد سرکار میرم اون قسمت که کار میکنم پرازسروصداس میام خونه تادرا باز میکنم مامانم حرف میزنه منم خستم توجه نمیکنم می ریزه بهم غر میزنه یادراز می کشم بهم میگه تنبل یا میگه از وقتی رفتی سرکار اخلاقت بد شده خب بابا من خستم چرا کسی متوجه نیست

من داداشم مریضه بابامم با مامانم همیشه دعواس بعد سرکار میرم اون قسمت که کار میکنم پرازسروصداس میام خ ...

کاش مارو به دنیا نمیاوردن.  یا اگه آوردن یکم مارو بفهمن