2777
2789
عنوان

سابقه خیانت

785 بازدید | 51 پست

بچه ها من شوهرم سابقه خیانت داشته تازه چند ماهه تونستم بهش اعتماد کنم بعد از دوسال تازه ذهنم اروم گرفته بود ارامش گرفته بودم ک باز پریشبسر یه شوخی ساده رمز گوشیشو عوض کرد و دیگه درستش نکرد هر چی گفتم بنظذتون چیکار کنم

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

میخوای چیکار گوشیشو 

وقتی باز کرد بگو میرم اینیستا یا گوگل گوشیتو بده برو تو اکانتاش هر لحظه امارشو داشته باش میمونه تماس و اس که اگ پاک کنه تو سابقه مسدود بازم میمونه میتونی نگا کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قایمکی یاد بگیر... اینطوری میتونی کنترلش کنی اگه دست از پا خطا کرد بزنی دهنشو سرویس کنی...   &n ...

چجوری اخه قایمکی الان زرنگ شدن حواسشون جمه مخصوصا شوهر من و من واقعا از این کارا خستم دو سال تمام درگیر این موش و گربه بازیا بودم

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
میخوای چیکار گوشیشو  وقتی باز کرد بگو میرم اینیستا یا گوگل گوشیتو بده برو تو اکانتاش هر لحظه ا ...

چجوری تو سابقه مسدود گوشیش شیائومیه مطمئنی؟

چجوری تو سابقه مسدود گوشیش شیائومیه مطمئنی؟

اره 

البته مامان منم میحرفه بعدش این مسدود میکنه هر وقت من نبودم دوباره انبلاک میکنه میحرفه مسدود که میکنه شماره تو مسدود ها میفته از اونجا شناسایی ممیشه

اره  البته مامان منم میحرفه بعدش این مسدود میکنه هر وقت من نبودم دوباره انبلاک میکنه میحرفه مس ...

این مسدود نمیکنه تا حالا یعنی مسدودیاشو نگا نکردم 

این مسدود نمیکنه تا حالا یعنی مسدودیاشو نگا نکردم 

ببین عزیزدلم برو تو تلفن سه نقطه رو بزن برو تنظیمات بعد برو شماره های مسدود شده و تو اس ها هم گزینه هرزنامه و مسدود شده رو بزن اگ پیاما رو پاک نکرده بلاک کنه میتونی اس هاشونم ببینی

ببین عزیزدلم برو تو تلفن سه نقطه رو بزن برو تنظیمات بعد برو شماره های مسدود شده و تو اس ها هم گزینه ...

ن این پاک میکنه مطمئنم ریسک نمیکنه 

چجوری اخه قایمکی الان زرنگ شدن حواسشون جمه مخصوصا شوهر من و من واقعا از این کارا خستم دو سال تمام در ...

مواقعی که سرو گوشش بجنبه که حواسش هست تو متوجه نشی رمزش چیه...

ولی تو مواقع عادی چون ریگی به کفشش نیست عادی رمزشو میزنه زیادم قایم نمیکنه. حساسیت نشون ندی میتونی ببینی چی میزنه...

البته انشالا چیزی نیستا... کلا گفتم...

بدون تاریخ, بدون امضا
اها کاش مسدود کنه میتونی اگه موردی باشه شمارشو داشته باشی

با شمارشچیکار میتونم بکنم یه سوال تازگیا شک کردم ک نکنه یه گوشی مخفی داشته باشه اما اون همیشه سر کاره میتونی پیام بازیاشو با همین گوشی انجام بده نیاز به گوشی مخفی نداره دارم رسما روانی میشم از فکر

مواقعی که سرو گوشش بجنبه که حواسش هست تو متوجه نشی رمزش چیه... ولی تو مواقع عادی چون ریگی به کفشش ن ...

نمیدونم 

با شمارشچیکار میتونم بکنم یه سوال تازگیا شک کردم ک نکنه یه گوشی مخفی داشته باشه اما اون همیشه سر کار ...

فکرشو نکن بیخیال خب شماره داشته باشی میتونی بزنگی ببینی زنه؟موردی هس؟بیخیال ارزش نداره من خودم سر این موضوع پیر شدم دیشبم میخواستم قرص بخورم بخاطر دوس پسرم نشد التماسم کرد💔اگ میتونی طلاق بگیر ببخشیدا ولی کسی ک یبار میکنه این کارو مطمئن باش دوباره تکرارش می‌کنه ببخشید واقعیتو گفتم

فکرشو نکن بیخیال خب شماره داشته باشی میتونی بزنگی ببینی زنه؟موردی هس؟بیخیال ارزش نداره من خودم سر ای ...

شما مامانتون خیانت میکنه؟