2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟

86 بازدید | 12 پست

من تلگرام نصب مردم اما حواسم نبود نمیخواستم پیام جوین دادنم بره واسه کسی تو این ساعت الان حذفش مردم ساعت ۱۲ مثلا برم دوباره براش پیام میاد که من دوبار جوین دادم یا قبلی پاک میشه دوباره براش فقط یه بار ساعت ۱۲ میاد؟

برنامه رو پاک کردی؟ 😂

نه تا وقتی دیلیت اکانت نکنی دوباره اکانت نسازی پیام نمیره... 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

اگه پاک کردی دیگه فکرنکنم پیام جوین بره براش. بازم‌مطمن نیستم

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه رو پاک کردی؟ 😂 نه تا وقتی دیلیت اکانت نکنی دوباره اکانت نسازی پیام نمیره... 

واقعا؟ چون اکانتم داشتم فقط یه کد زدم و دویاره برنامه رو نصب کردم 

پس با نصب دوباره نمیگه که من جوین دادم؟

واقعا؟ چون اکانتم داشتم فقط یه کد زدم و دویاره برنامه رو نصب کردم  پس با نصب دوباره نمیگه که م ...

نه عزیزم نمیره تا وقتی اکانت داشته باشی نمیگه (حتی اگ بازدیدت خیلی وقت پیش شده باشه) صرفا ی اکانتی وجود داشته باشه...وارد شدی و اکانتی بوده ک قبلا داشتی... برا هیچکس پیام نمیده ک شما پیوستی به تل 

ولی وقتی اکانتت رو دیلیت کرده باشی یا خودش بر اثر نرفتن تو اکانت دیلیت شده باشه(حدودا 6 ما تا 1 سال اینو میشه از تنظیمات خود تل تغییر داد در صورت نبودن بعد از چند وقت اکانت پاک بشه)  براشون پیام میرع ک فلانی به تل پیوست 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
نه عزیزم نمیره تا وقتی اکانت داشته باشی نمیگه (حتی اگ بازدیدت خیلی وقت پیش شده باشه) صرفا ی اکانتی و ...

آره اکانتم سر جاش بود حتی تمام گروه و کانالام بودن هنوز 

نمیخواستم یه نفر بفهمه من تلگرام دارم و فکر کردم با هر بار نصب کردن براش پیام میره

آره اکانتم سر جاش بود حتی تمام گروه و کانالام بودن هنوز  نمیخواستم یه نفر بفهمه من تلگرام دارم ...

نه نمیره مگ دیوونس هر بار ک برنامه رو می ریزیم و پاک میکنیم به بقیه بگه😜 فقط اونایی ک اکانت میزنن رو میگه  اوهوم خیالت راحت💚😊

نه نمیره مگ دیوونس هر بار ک برنامه رو می ریزیم و پاک میکنیم به بقیه بگه😜 فقط اونایی ک اکانت میزنن ر ...

اخیششششش 

خیالم راحت شد مردم از نگرانی 

تازگیا چقد تلگرام فوضول شده😂

اخیششششش  خیالم راحت شد مردم از نگرانی  تازگیا چقد تلگرام فوضول شده😂

😂😂💚🤦🏻‍♀️