2777
2789
عنوان

خانما نظرتون چیه؟

110 بازدید | 5 پست

خانما من چند سالی هست ک به سندروم وسواس فکری عملی دارم یعنی عملا از عهده هیچ کاری برنمیومدم محل زندگیمم خیلی خیلی کوچیکه اصلا کار برا دختر نیست منم که به هیچ خواستگارم علاقه نداشتم به خاطر فشار خونوادم واطرافیان مجبور بودم حتما کنکور شرکت کنم که حداقل انگ روانی بودن یا منتظر شوهر بودن بهم نزنن من امونطور که گفتم اصلا از پس هیچ کاری برنمیومدم حتی یکبارم یه کتابو تموم نکردم العان 23 سالمه خداروشکر این سندروم رو تونستم به  کنترل خودم در بیارم اما العان همه ازم من انتظار دارن حتما امسال برم دانشگاه با توجه به اینکه چندین ساله پشت هستم اما من خودم میدونم که درس نخوندم وافسرده بودم حالا نمیدونم چیکار کنم واینم بگم که من به خاطر این دانشگاه نرفتم چون اصلا نمیتونستم دست به هیچ کتابی بزنم

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

دانشگاه درساش سنگین تر میشه ولی شیرین تر میشه 

و بعد گذروندن سد کنکور شاید حالت بهترم بشه، چون سد کنکور خودش استرسه

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازاد نمیتونی بری ؟ خونواده میگن حتما باید قبول شی؟

نه بابا ازاد خیلی گرونه اصلا نمیتونم خونوادم فکر میکنن چند ساله من درس میخونم اصلا منطقی نبودن که بهشون بگم من نمیتونم به کتابی دست بزنم منو ببرین دکتری چیزی وگرنه میگفتن تو روانی شده با حرفاشون داغونم میکردن

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه.