2777
2789
عنوان

بچه میخووووام

221 بازدید | 13 پست

بچه ها من دوتا دختر دارم که اندازه ی چشمام دوسشون دارم عشق به بچه هام غیر قابل وصفه ..من یکی از عزیز هامو از دست دادم بخاطر همین دوس دارم یه پسر بیارم اسم اونو بزارم روش.توروخدا هرکسی راه حل قطعی داره بهم بگه .البته آی وی اف اینا منظورم نیست ..ممنونم ازتون

تاپیک لوبیا 99درمورد پسر زایی بود گمونم.شاید ب کارت بیاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه دقیق ترین و مطمعن ترین همون ivf هست ک میری تعیین جنسیت میکنی 

بقیش دیه تغذیه و نمیدونم گرمی بخور و ... اینا صد در صد جواب نمیده شانسیه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

گرمیجات بخور.فلفل سیاه بخور.

چیزهای ترش نخور رحمت اسیدی میشه.

لبنیات حذف کن.

چیزهای قلیایی و شور بخور.

بعد تخمک گزاری رابطه داشته باش.کیت بخر بعد دوخط شدن اقدام کن.

غذاهای کلسیم دار نخور

قبل اقدام با مایع اب و جوش شیرین واسه قلیایی شدن رحم خوبه شستشو بدی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
میگن باید طبع بدن گرم بشه! خودمم نمیدونم چجوری .

مثلا سردی نخوری مثل خیار و گوجه پنیر و هر چیزی ک سردیه

ب جاش مخصوصا پریود ک میشی چای زنجبیل دارچین بخوری گردو چیزای گرمی دیه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

[QUOTE=291523690]گرمیجات بخور.فلفل سیاه بخور. چیزهای ترش نخور رحمت اسیدی میشه. لبنیات حذف کن. چیزهای قلیایی و شور ...[/QUOT

غذای کلسیم دار مثل چی؟ بعدم کیت تخمک گذاری واقعا نشون میده؟

[QUOTE=291523690]گرمیجات بخور.فلفل سیاه بخور. چیزهای ترش نخور رحمت اسیدی میشه. لبنیات حذف کن. چیزهای ...

غذاهای کلسیم دار مثل ماست.شیر پنیر.کره.کله پاچه.

تو نت سرچ کن ی عالم میاد اونا رو نخور.

کیت نشون میده.بخر روزی یکی تست کن تو ساعت معلوم

بعد روزی ک تخمک ازاد بشه کیت دوتا خط میشه

روزهای بعدش اقدام.

میگن بعدش پسر زایی و قبل دوخط شدن دختر زایی