2777
2789
عنوان

نوزاد بی قرار

158 بازدید | 9 پست

سلام مامانا.کیا نوزادشون خییییلی بی قرار بودو گریه میکرد؟

نی نی من دوماهشه و خیلی گریه میکنه از وقتی وارد دوماهگی شده بیشترم شده گریه هاش به حدی که بی حال میشه شب و روزم نداره.صد تاهم دکتر و سونو بردم میگن چیزی نیست .احتمالا کولیکه.خسته شدم.لطفا اگر کسی شرایط مشابه داشته بیاد دل داریم بده دارم دق میکنم دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای کولیک چی میدی؟ خودت رژیم غذایی داری؟  توی این سن یا کولیکه یا رفلاکس

واسه کولیکش همه ی داروهای ایرانی رو امتحان کردیم بی فایده بوده.اینفاکولم دادم تاثیر نداشت الان دارم ایزی کول میدم

رژیمم دارم

متاسفانه تا شش ماهگی ادامه داره.پسر من هم کولیک داشت هم رفلاکس.یه بار یادمه از دوازده تا سه شب تو آشپزخونه زیر لامپ تو بغلم انقد گردوندمش داشتم از حال میرفتم.کم کم بشینه و غذای کمکی هم شروع بشه گریه هاش کمتر میشه

سلام عزيزم من دخترم از يك ماهگي گريه هاش شروع شد وحشتناك بود يعني صبح كريه ميكرد تا ظهر ك يكم ميخابيد بعد باز گريه تا يك شب فقط شبا ميخابيد البته هر يكساعت واس شير بيدار ميشد ولي كريه هاش ب حدي بود ك ذهنش باز ميشد قرمز يعني هركاري ميكردم خوب نميشد دكتر گفت كوليك و رفلاكس با هم قاطي شده بجه اينطوري شده شير بهش كم كم بده كوليكز بده 

تا چهار ماه و نيك بچه ي من يكسره كريه ميفهمم چقد عذاب ميكشي 

با گردوندن ساکت میشد؟ این با هیچی ساکت نمیشه

گاهی اوقات با گردوندن ساکت میشد ولی بیشتر با سینه ام آروم میگرفت یعنی صب تا شب سینه من دهنش بود چون رفلاکسم داشت همش میترسیدم شیر برگرده خفه شه.جای خوابشو شیب دار میکردم هم داروی رفلاکس میدادم هم کولیک ولی تا شش ماهگی خوب نمیشد.تو بغلم یجوری میخابوندم که شکمش روی دستم باشه با اون یکی دستمم پشتشو ماساژ میدادم اینجوری آروم میگرفت