2777
2789
عنوان

نیروی کمکی گرفتن برای تمیزی خونه

2885 بازدید | 80 پست

سلام خانم ها 

به ویژه خانم های شاغل 

عزیزان شما برای تمیز کردن خونه از نیروی کمکی استفاده میکنید ؟

اصن چقدر درست میدونید این کارو؟

اگر استفاده میکنید ، هر چند وقت میاد؟

و خدایی که بشدت کافیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خانه دارم ولی ماهی یبار رو حتما میگیرم ... با سه تا بچه و درد کمر نمیتونم 

از شرکت میگیرم و مطمئنه ،، کار بعضیاشون که بهتره دفعه بعد میگم خانم فلانی بفرستین 

😊❤️😊

دوستام خیلی میگن میاد 

من نه

یبار واسه خونه مادربزرگم گرفتم اصلا راضی نبودم بهش گفتم گفت خانم من اگع بابت هر خونه هر روز صد درد صد خودمو بزارم خیلی زود از پا می افتم

دیدم راست میگه بنده خدا

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

من دارم یکی چون استراحتی هستم.اولاش خوب کار می کرد الان نه.کلن تن به کار زیاد نمی دن

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

همه همینو میگن.ولی از هیچی بهتره

اره دستش تنده .ازش اولا راضی بودم.ناهار درست می کنه خونه رو مرتب می کنه.لباس اتو میزنه.با من صبونه می خوره.ولی ناز و نوز زیاد داده.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

اره دستش تنده .ازش اولا راضی بودم.ناهار درست می کنه خونه رو مرتب می کنه.لباس اتو میزنه.با من صبونه م ...

استراحتم تموم بشه دیگه می گم‌نیاد مثل خود آدم کار نمی کننده.سرویسها فقط آب میریزن