2777
2789

شوهرم دوست صمیمیشو بعد چندین سال پیدا کرد ایشون استاد دانشگاه بودن خارج از کشور قرار بود کمک ما باشه بریم اونور چون هم رشته من بود چند باری توو واتس اپ راهنماییم کرد چیکارا کنم.. من و شوهرم خیلی ذوق داشتیم ببینیمش خیلی انسان خوبی بود بی منت کمک میکرد.. وقتی خبر ایست قلبش رسید ما داغون شدیم داغووون. نه بخاطر کنسل شدن خارج، من خودم ندیده بودمش ولی انگار برادرم بود اصلا حس عجیبی هنوز دارم بهش از یادم نمیره هر ثانیه زندگیم همه جا به یادشم یه جور عجیبی میخامش نه اینکه عشق و عاشقی باشه حسم، اصلا نمیدونم اسمشو چی بذارم ۶ ماه گذشته هرسری میرم سر مزارش آروم میشم

شوهرم میگه منم همینم همش به یادشم ولی حسو حال من شدیدتره نمیدونم دیگه چیکار کنم چندین بار خوابشو دیدم صبح بیدار شدم خیلی خوشحال بودم. حسم بهش خیلی قشنگه نمیدونم اسمشو چی باید گذاشت.. طوری که پسرم نبود از خدا میخواستم منم ببره اون دنیا!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.