2777
2789
عنوان

کیا با جنین گرید c باردار شدن؟

14062 بازدید | 56 پست

خانوما اینجا کسی هست با جنین cباردار شده باشه

اونم بار اول؟

با اینکه کسی نمیاد تو تاپیکای اینجوری

بازم به امید جواب دادن چند نفر تاپیک زدم

میشه بیاین از تجربیات تون بگید...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
بیا تو تاپیک میکرو انجنشن ۹۴بچها ای وی افی هستن بهت میگن تجربه هاشونو 

تو اون تاپیک که میرم خیلی استرسی میشم

میبینم خیلیا جواب نگرفتن دلم اتیش میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه خیلی دلم گرفته  کاش از منم بگیره انتقالم موفق باشه

من تو انتقال سوم با جنین سی گرفت ولی چون مشکل انعقادی داشتم و خبر نداشتم سقط شد

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
ای وای متاسفم عزیزم.. یعنی بعد دوتا انتقال منفی نگفتن آزمایش ایمنی انعقادی بدی؟

مشکل انعقادی یعنی چی؟

اینو از خیلی شنیدم؟

از کجا بفهمم که من نداشته باشم؟

ای وای متاسفم عزیزم.. یعنی بعد دوتا انتقال منفی نگفتن آزمایش ایمنی انعقادی بدی؟

نه متاسفانه. بعدشم طبیعی باردار شدم باز سقط شد. اینبار فرستادنم آز

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
تو اون تاپیک که میرم خیلی استرسی میشم میبینم خیلیا جواب نگرفتن دلم اتیش میگیره

گلم اتفاقا امروز دو تا مثبت بود تو تاپیک 🥹من نمیدونم گرید جنینام چند بود انتقال دادن انقد هول بودم اصلا نپرسیدم