2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست
دیگه راه دوره عیب نداره سخت نگیر اگه همسایه بودن میتونستی ایراد بگیری 

بعد اینکه چون سهر دیگه هستم مهمون که میاد یکی دوروز میمونه واقعا باید باامادگی قبلی باشه

حالا کی قراره بیان؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمدیه میخوان بیان مچ تو رو بگیرن ببینن شلخته ای یا ن ،نباید خرید کنی؟ خونه رو مرتب کنی؟ آشپزی کنی؟ ...

دقیقا همینه هربار اومدن همسرم از سر کار مرخصی گرفته خودشو رسونده خرید کرده من خونه رو مرتب کردم لباس پوشیدم و عجله ای اشپزی کردم و بساط پذیرایی محیا کردم حتی اشپزخونم کوچیکه میان میشینن من باید جلو اینا اشپزی کنم خییییلی سختمه

بعد اینکه چون سهر دیگه هستم مهمون که میاد یکی دوروز میمونه واقعا باید باامادگی قبلی باشه

دیگه چاره ای نیست وعده اول را ساده برگزار کن بگو کاش خبر می‌دادین بهتر پذیرایی کنم برای وعده های بعدی آماده میشی شاید به خودشون بیان

دقیقا همینه هربار اومدن همسرم از سر کار مرخصی گرفته خودشو رسونده خرید کرده من خونه رو مرتب کردم لباس ...

عجب زبون نفهمایی حالا اگه خونت بزرگ بود و جادار باز ی چیزی حتما بهشون بفهمون با زبون خوش بعدشم کلا ساده برگزار کن که دست و پاتو گم نکنی غریبه نیستن که 

دیگه چاره ای نیست وعده اول را ساده برگزار کن بگو کاش خبر می‌دادین بهتر پذیرایی کنم برای وعده های بعد ...

جالبش اینجاست یکبار فقط دوروز قبل گفتن میایم من همه کارامو انجام دادم اماده اماده بودم حتی تدارک وعده های بعدی هم دیدم. ولییی نیومدن😑😑😑