2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بسپار بهشون مستقیم بگه خودشون باید درک داشته باشن اطلاع بدن زمان عهد قجر که نیست کلی راه ...

دقیقا . بهش گفتم خودشم ناراحته از این موضوع ولی میگه نمیتونم بهشون بگم قهری ان زود. قهر میکنن یوقت!

همون یه ساعتم کافیه‌. همه چی رو پرت کن توو کمد. ظرفای کثیفم بزار زیر سینک هی کم‌کم حواسشون نیس دربیا ...

حقیقتا عالغ باقلی شما.😅

فقط تمیزی خونه نیست عزیزم باید خرید کنه بتونه ب سر ووضع ظاهری خودش برسه.این دوره زمونه با وجود تلفن و...این همه وسیله ی ارتباطی بهتره یک روز قبل خبر بدن تا عروسشون در شان خانواده ی شوهر پذیرایی کنه.ن با عجله وهول هولکی وشلخته.

اگه قبل از اومدن خبر بدن استقبال بهتری ازخانواده ی شوهرش میکنه 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
چه بی فکرن،ب شوهرت بگو ب خانواده ش بگه قبل از اینکه راه بیوفتید ب ما اطلاع بدید شاید بریم مسافرتی یا ...

واقعا این موضوع رو مخمه... وقتی میان میرن میشم جنازه یک هفته مریض میشم

واقعا این موضوع رو مخمه... وقتی میان میرن میشم جنازه یک هفته مریض میشم

درکت میکنم برای خودم پیش اومده ،حالا من بخوام برم خونه هرکسی حتی مادرم ی روز قبل اطلاع میدم،هرگز بدون دعوت برای شام وناهار جایی نمیرم بخوام برم سر بزنم یک روز قبل تماس میگیرم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
فکر کن خانواده خودت دارن سرزده میان چکار میکردی

رک بهشون میگم چرا نگفتین! و اینکه خانواده خودم چندروز قبل اطلاع میدن و اینکه من مادرم و خاتوادم کمکم میکنن ولی خانواده شوهر وقتی میان دست تنهام و باهاشون تعارف هم دارم

تمام حرف من همینه. ایا این رفتارشون عمدی نیست!؟

عمدیه میخوان بیان مچ تو رو بگیرن ببینن شلخته ای یا ن ،نباید خرید کنی؟

خونه رو مرتب کنی؟

آشپزی کنی؟

ب خودت برسی؟

واقعا بی فکر هستن شاید ی مواقعی آدم حوصله نداشته باشه وخرید نکنه یا خونه مرتب نباشه.

من وقتی مهمون سرزده داره نمیتونم زیاد براشون انرژی بزارم وپذیرایی ب طور احسنت انجام بدم،ولی وقتی از قبل اطلاع میدن با کمال میل ومشتاقانه وبا احترام میزبانی انجام میدم.