اولا اوضاع خیطه همه میدونن ندارم بعدم به اونا دروغ بگم دل خودم چی وقتی میبینم آدما زشت خوشگل فقیر پولدار هرچی خاطر خواه دارن اما من حتی به پسر حاضر نیست بهم فکر کنه بخدا انگار طلسمه حتی کلی وسیله دستمه تو خیابون یه پسر نمیگه بیام ازدستش بگیرم یا مثلا وقتی با ماشین خواهرم پنچر کردم یه پسر پیاده نشد بگه بیام کمک فقط تیکه مینداختن خوشگله خوشگله انگار مثلا خوشحال بودن من پنچر کردم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی میدونی اینکه ینفر داره بخاطرت سر کار میرم جون میکنه چه حسی داره ،روز تولدم هیشکی بهم تبریک نگفت ...
میفهمم چی میگی...هر چیزی یه وقتی داره گلم..انشاالله خدا یه قسمت خوب نصیبت کنه با خودت بگی ارزششو داشت.ارزش تنهایی و پاک بودنمو داشت.اینکه تنها بمونی تا آخر عمر شرف داره با بودن با کسی که زندگیو برات زهر کنه صرفا به خاطر اینکه تنهایی یا کسی دوستت داشته باشه...همه ی دکتر مهندسا فرشته نیستن درک و شعور و آرامش دادن به طرف مقابل مهمه...با این افکار منفی خودتو خفه نکن...بخدا قسم طرف دکتره چیزی کم نداره زنش خوشگل ماشین خونه مسافرت ولی خیانت میکنه به زنش.نه اینکه از خودم در بیارم امروز اتفاق افتاد....هر کی زخم زبون زد بگو زندگی خودمه تصمیمه خودمه به وقتش خدا خودش خوب میدونه چیکار کنه
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چیکار کنیم به نظرت من مطمعنم من میمونم شما هم میرین انگار من واسه تنهایی ساخته شدم از بچگیم کابوس اینو داشتم که تنها بمونم همه میرن واسه همین سرمو با ویزای دیگه گرم کردم الان با یسری کارایی که اصلا دوست ندارم اما انجام میدم تا نکن کم اورده
اینجوری نگو حداقل یه همدم و مونس داری تو خونه خودت هستی
شکر خدا...من همیشه شکر کردم .مشکلات میان ومیرن.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
میترسم چون هیشکی نیست اگه مریض شم ببرتم دکتر هیشکی نیست حالمو بپرسه من واسه هیشکی مهم نیستم میدونی خانواده جای خودشو داره اینکه از غریبه هیشکی دوسم نداری تعجب اوره برام من با همه مهربونم حتی اگه کسی فحشم بده بهش بی احترامی نمیکنم
اره اصلا انگار برعکسه حالا شوهر کنیم هرچی مجردها میاد جلو میگه به به مجردی الان نمیزارین از مجذدینون ...
همونه اینقدر اذیتی....پیش یه روانپزشک برو مشکلتو حل کن شاید یه راهکار داد بهت حالت بهتر شه عزیزم