2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید😭

2643 بازدید | 336 پست

خانم ها چطوری میتونم از شوهرم شکایت کنم چیزی تو دستم ندارم چند ساعت پیش ننه اش و خانواده اش ریختن رو من بخاطر دوروغ های شوهرم و خانواده اش چون تو ی خراب شده ایم ننه اش میگه چرا میری خونه مادرت تو و‌ِلی الانم منتظریم شوهر کثافتم بیاد چیکار کنم جیگرم و سوزوندن بقران البته منم جواب دادم😭

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

برو خونه بابات با اون برو شکایت کن 

البته اگه پشتته

پدر من ک نیس

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اذیتت میکنن صداشون یواشکی ظبط کن یا از شون فیلم بگیر

اره راه خوبیه

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
برو خونه بابات با اون برو شکایت کن  البته اگه پشتته پدر من ک نیس

مادرشوهرم جلو دختراش و داماداش به من دستور میده چقدر بد و بیراه گفت

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

مهریه ات و بگیر دکمه پروازش و بزن البته قبل از طلاق یه زندگی مستقل

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان
دلم میخواد تا خرخره قرص بخورم بمیرم فقط😭

اونا باید بمیرن نه شما .شما کار بدی نکردی که بخوای خودتو بکشی

دیر میشه اما دروغ نمیشه بلاخره روزی ادمای بد تقاص کاراشونو پس میدن🙂
مادرشوهرم جلو دختراش و داماداش به من دستور میده چقدر بد و بیراه گفت

گوه خورد 

دلم میخواد تا خرخره قرص بخورم بمیرم فقط😭

عزیزم خیلی آدم ضعیفی هستی میدونم وضعیتت خوب نیس

ولی قوی باش 

همرو ب چخ بده 

به این فکر کن دنیا خیلی زود تموم میشه و اصل وجود ما این نیست 

الان شوهرمم میاد بدتر میکنن بخدا امروز مامانم عمل قلب داشت رفته بودم پیشش مثلا

چرا باهات اینجوری میکنن؟ 

چون رفت و آمد داری با خانوادت؟ 

طلاق نمیده میگه مهریه ات و ببخش میخوام آدمش کنم

همینطوری محکم بهش بگو از چوب لباسی ادم درست کردم ادمت می کنم بعدش سعی کن قبلش از هر لحاظ امنیت برای خودت درست کرده باشی تهدید کنی

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان