2777
2789
عنوان

دل درد پریودی ربطی به بارداری داره؟

1821 بازدید | 27 پست

سلام خانما من از روز ۱۷ سیکلم تا امروز که ۲۲ سیکلم هست دل درد پریودی دارم این ماه قرص لتروزول و آمپول هاش ام جی و هاش سی جی و قرص استادیوم و قرص دوفاستون استفاده کردم کسی بوده دل درد داشته باشه و باردار بوده باشه؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یکی از علائم اولیه بارداری و لانه گزینی دل درد شدید مثل پریودی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله یکی از علائم اولیه بارداری و لانه گزینی دل درد شدید مثل پریودی  

آخه خوندم که قطع میشه دوسه روزه ولی مال من ۵روزه ک هست

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
آخه خوندم که قطع میشه دوسه روزه ولی مال من ۵روزه ک هست

نه اینطور نیست من نزدیک یک هفته شایدم بیشتر درد داشتم عزیزم هر بدنی با بدن دیگه فرق میکنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه اینطور نیست من نزدیک یک هفته شایدم بیشتر درد داشتم عزیزم هر بدنی با بدن دیگه فرق میکنه

یعنی قبل از تایم پریودت تموم شد خداکنه منم برا بارداری باشه دردم😭

آره عزیزم من آز دادم مثبت بود تو تاپیک قبلم هست 

ای جانم خوشبحالت عزیزم

ای جانم خوشبحالت عزیزم

ممنون عزیزم منم چند وقته اقدامم با قرص وامپول.البته الان حالم بده واقعاً ب اینکه بچه میمونه یا سقط میشه موندم.

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
یعنی قبل از تایم پریودت تموم شد خداکنه منم برا بارداری باشه دردم😭

متوجه سوالت نشدم عزیزم انشاالله که هستی   استرسو از خودت دور کن

اره ممکنه من خودم درد پریودی داشتم هر دوبارم حامله بودم

وای خداکنه ببخشید میشه بیشتر بگی چه علائمی داشتی عزیزم اگه دوس داریا