2777
2789
عنوان

دل درد پریودی ربطی به بارداری داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 27 پست
متوجه سوالت نشدم عزیزم انشاالله که هستی    استرسو از خودت دور کن

منظورم اینه قبل از موعد پریودت دردت تموم شد؟

مرسی عزیزم والا ۴ساله منتظرم همیشه دوسه روز قبل از پریود دل درد دارم ولی این ماه از بعد از تخمکگذاری درد خفیف دارم و هنوز ۸روز تا پری مونده

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
منظورم اینه قبل از موعد پریودت دردت تموم شد؟ مرسی عزیزم والا ۴ساله منتظرم همیشه دوسه روز قبل از پری ...

نه فکر کنم تا بعد از موعدم ادامه داشت  البته دقیق یادم نیست آخه مال ۸ سال پیشه عزیزم استرس خودش مانع از روند بارداری و لانه گزینی میشه توکل کن بر خدا انشاالله حتما بارداری 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداکنه ببخشید میشه بیشتر بگی چه علائمی داشتی عزیزم اگه دوس داریا

من بارداری اولم با کلی دوا درمون و دارو باردار شدم اونم دوقلو 

که یه قل از دست دادم خیلی بلاها سرم اومد تا دخترمو بغل کردم علائم هم فقط دل درد پریودی داشتم و رون پام درد میکرد یه روز

قبل موعدم بیبی چک مثبت شد

الانم بارداری دومم هست چون سزارین شدم زیر دلم بی حسه کلا ولی موقعی که فهمیدم باردارم یه دردی منو گرفته بود ول میکرد یه هفته قبل موعدم رفتم بیبی چک خارجی گرفتم هاله انداخت

وایسادم تا موعدم رفتم ازمایش دادم

نه فکر کنم تا بعد از موعدم ادامه داشت  البته دقیق یادم نیست آخه مال ۸ سال پیشه عزیزم استرس خودش ...

مرسی عزیزم خدا حفظش کنه بچتونو 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
من بارداری اولم با کلی دوا درمون و دارو باردار شدم اونم دوقلو  که یه قل از دست دادم خیلی بلاها ...

آهان عزیزم انشاالله که بهترینا اتفاق بیفته برای کوچولوهات مرسی وقت گذاشتی

من پا درد داشتم مثل پریود گر میگرفت پاهام روزای اول ولی دلدرد نداشتم 

من دست و پام یخ میکنه ولی شکم و سینه هام داغ میشه 

من بارداری اولم با کلی دوا درمون و دارو باردار شدم اونم دوقلو  که یه قل از دست دادم خیلی بلاها ...

عزیزم مارک بی بی چکت چی بود،من اولین باره اقدام کردم،از۸روزه مونده به پریودم،درد رون پا داره میکشه منو،دورنافمم انگار سوزن میزنن،چهارروز مونده به موعدم،نمیدونم از چیه،تنگی نفس هم دارم

مشاور تحصیلی و کنکوری
عزیزم مارک بی بی چکت چی بود،من اولین باره اقدام کردم،از۸روزه مونده به پریودم،درد رون پا داره میکشه م ...

من مدیکور زدم

هر دوبارشم

ولی سری دوم چون یکم شک داشتم یه برند خارجی هم گرفتم که خیالم راحت بشه

من خیییلی درد داشتم خییلیی خیلی زیاد درحدی ک بیمارستان رفتم بهم ارامبخش زدن خیلییی دردم شدید بود

عزیزم

ولی من پریود شدم و هنوزم باردار نشدم

منم دردهام ادامه دار بود . تا مثبت شدن بی بی چک . ان شاءالله به مراد دلت برسی 

فداتشم عزیزم مرسی