2777
2789
عنوان

اگه برید مهمونی و غذای گیاهی سرو کنن بهتون بر میخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مصرف نمی کنم. در حد کم. گاهی سویا می ریزم گاهی قارچ.

من خیلی با دامداری صنعتی مخالفم ولی دلیل علمی غلط بودن صد درصد گیاهخوار شدن رو هم دارم

یا به قول دوستم اینکه همین دامداری‌ها چقدر اشتغال ایجاد کردند

خلاصه که خیلی تو دو راهی ام!

خانم‌های گیاهخوار! شما فراورده‌های حیوانی مصرف می‌کنید؟ چطوریه که خیلی وگن‌ها مصرف نمی‌کنند؟ ولی بع ...

من هیچ حیوانی مصرف نمی کنم. الان ۱۵ ساله‌. مجبور بشم سفر باشم هیچ غذای گیاهی نباشه تخم مرغ می خورم گوشت و لبنیات ولی نه.

گیاهخواری قانون سفت و سخت نیست هر کی هر جوری که راحته و با بدنش سازگاره باید غذا بخوره.

گیاهخواری خیلی مشکلات من و حل کرد الرژی و اسم داشتم و اسپری میزدم هر روز که با قطع ابنیات درمان شد

سندرم روده تحریک پذیر داشتم رفع شد

ارتروزم خیلی بهتر شد

زخم معده خیای بهتر شد

بهم خوردگی هورمون موهای زایدم رفع شد

و خیلیای دیگه.

بخش مهم گیاهخواری اینه که بخش عمده اش میوه و سبزی خام باشه. اجیل خام در حد تعادل.

اشغال نخوری صرفا بگی گیاهیه و سالمه. من فست فود گیاهی نمی خورم شکر سرخ کردنی روغن تراریخته مصرف نمی کنم. ورزش و تحرک مهمه

وگرنه ممکنه گیاهخوار باشی ولی از گوشت خواران ناسالم تر باشی و سو تغذیه بگیری و حتی اضافه وزن داشته باشی

من هیچ حیوانی مصرف نمی کنم. الان ۱۵ ساله‌. مجبور بشم سفر باشم هیچ غذای گیاهی نباشه تخم مرغ می خورم گ ...

ممنون خانوم. خیلی استفاده کردم. شما ماشاءالله خیلی اصولی پیش رفتید. اگه تاپیک زدم تگ می‌کنم شما رو، دوست داشتید بیاید