2777
2789
عنوان

کسایی که هرروز روغن زیتون مصرف میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 14070 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از موقعه ای که روغنمون رو زیتون کردیم دیگه روغن مایع نمیخریم هم قلب درد همسرم برطرف شد و هم من که ...

خدا رو شکر عزیزم

ممنون ک تجربه مفیدتون رو درج کردین

انشالله همیشه سلامت و تندرست باشید

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ما از موقعه ای که روغنمون رو زیتون کردیم دیگه روغن مایع نمیخریم هم قلب درد همسرم برطرف شد و هم من که ...

شما چ روغنی و از کجا تهیه میکنید

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

شما چ روغنی و از کجا تهیه میکنید

الان اینقدر تقلبی زباده 

بیشتر مارکها هم مزه روغن مایع میده نه زیتون

قبلا مارک اتکا میگرفتم خیلی وقته نیست

دوستان اصلا بو نداره ک!

از این شیشه ایا مخصوص خوراک می‌خریم عالیه و رو غذا میریزیم حتی طعم خاصی هم نمیده چ برسه ب بو، ولی کلی فایده داره 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دوستان اصلا بو نداره ک!از این شیشه ایا مخصوص خوراک می‌خریم عالیه و رو غذا میریزیم حتی طعم خاصی هم نم ...

شما با چ نام و برندی  میگیرین

شما با چ نام و برندی میگیرین

نگاه کنم بهت میگم جانم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نگاه کنم بهت میگم جانم

ممنونم‌ عزیزم

ممنونم‌ عزیزم

برند ماسترو

ممنونم⚘️

خواهش میکنم جانم

اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا پولتون حروم نشه

دیدم اکثر دوستان با جوش صورت ، منافذ باز ، اکنه ، التهاب  ،چربی صورت و... که باعث جوش میشه مشکل داشتن 

چیزی و امتحان کرده بودن الا چیزی که باید . از زدن ادرار گرفته تا چیزهای دیگه 

اگر هورمونی نباشه یا کاری نکردید که پوست تحریک بشه ، جوش و چربی طبیعیه
چیکار کرد ؟ باید از شوینده پوست چرب استفاده کنید . و حتما از نیاسینامید استفاده کنید 

نیاسینامید اکتیو پوستیه که باعث میشه ، منافذ بسته بشه ، التهاب کم بشه ، جوش ها از بین برن ، چربی پوست کنترل بشه ، خود پوست بهتر ترمیم و...

حالا چطور ؟ توصیه من نیاسینامید اوردینری هست بیشتر

اول صورتتونو میشورید با شوینده . بعد خشک میکنید آروم ، بعد از سرم نیاسینامید استفاده میکنید ، بعد از ده دقیقه آبرسان و مرطوب کننده و در آخر ضد آفتاب (ضد افتابم فیوژن واتر مجیک ایزدین از همه بهتره )

چرا آبرسان و ضد آفتاب ؟چون بعضی از شما پوستتون خیلی چرب نیست اما به خاطر کم آب بودن منافذش باز شده و جوش میزنه 

روی دو بار صبح و شب نیاسینامید و استفاده کنید به این صورت که گفتم . به هیچ وجه سرم ویتامین سی با این محصول استفاده نکیند 

با رتینول تداخل نداره ولی اونم هفته ای دو بار هست بیشتر نه

نتیجه میگیریم ؟اگر مشکل خاصینداشه باشید و درست انجام بدید حتما . اوایل ممکنه برون ریزی بشه بیشتر هم جوش بزنید ولی بعدش درست میشه . بعد از 10 روز یه نتیجه ای میبینید 

شوینده :سراوی ، آبرسان (کلینیک ، اوردینری ، کوزارکس و سیمپل ) ، مرطوب کننده سراوی ، کلینیک و سیمپل و کوزارکس و ضد آفتاب ایزدین ، کوزارکس و اکسیس وای 

کرم پودر هم میتونید اگه نمیخواید چیز سنگین بزنید بی بی کرم گارنیر بزنید پرایمر هم بنفیت خوبه گرونه ولی خیلی خوبه .

حالا اکثر محصولات خارجی مثل همین نیاسینامید اوردینری و... که گفتم تو اکثر فروشگاه ها فیک دارن میفروشن در این حد که خیلیاشون حتی خودشون هم نمیدونن
حتما از جای معتبر بخیرید . من قبلا دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم این دفعه چهار تا معرفی میکنم .

اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران و سومی سراوی ایران و رایامیکاپ

اولی از همه بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره براتون . دومی فروشگاه سیسمونیه اما بهداشتی های اصل و داره سومی هم یه سایت دیگس اونم خوبه رایا هم قبلا خرید کردم خوبه ولی جدیدا مثل اینکه بد شده .

سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم.