2777
2789
عنوان

کسایی که هرروز روغن زیتون مصرف میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 14060 بازدید | 58 پست
اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا پولتون حروم نشهدیدم اکثر دوستان با جوش صورت ، منافذ باز ، اکنه ...

ممنون دوست عزیز

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶😶😶😶😶😶چرا بد بشه ما فقط روغن زیتون میخوریم

من ارزومه بتونم همیشه از روغن زیتون مصرف کنم ولی خاتوادم انقد اه ‌وپیف میکنن منم حالم بد میشه 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

😶😶😶😶😶😶😶چرا بد بشه ما فقط روغن زیتون میخوریم

سلام عزیزم شما روغن زیتون مصرف میکنی تاثیری هم تو لاغری شکم و پهلو داشته ؟ یا کلا لاغر شدین شما ؟

این کاربری مشترکه بین من و نوه های مامان بزرگم و دوستان و آشنایان و اهالی محله😏🥰

سلام عزیزم شما روغن زیتون مصرف میکنی تاثیری هم تو لاغری شکم و پهلو داشته ؟ یا کلا لاغر شدین شما ؟

لاغر شدن به روغن نیست به خوردن 

شکم و پهلو ندارم کلا دو وعده صبحانه و شام میخورم

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
شما چ روغنی و از کجا تهیه میکنیدالان اینقدر تقلبی زباده بیشتر مارکها هم مزه روغن مایع میده نه زیتونق ...

نه گلم از اون شیشه ای های بیرونی نخرید اصلا معلوم نیست چیه من سفارش از یک خانم که توزیع کننده روغن هستند میگیرم 

حالتون بد نمیشه از غذا؟

نه گلم اصلاااااااااا مزه نمیده بدون بو میخریم همه میگفتن چطور میخورین ولی همونها وقتی میومدن خونمون کلا با روغن زیتون میپزم خورشت و...اصلا متوجه نمیشدن یک درصد هم مزه نمیده 

سلام مارک روغن زیتونی که مصرف میکنی چیه؟

بروج  اویلا یه مارک ترکیم گرفتم خیلی بومیداد یکی از فروشگاه محصولات شمال خریدم هیچ مارکی نداره اونم خوبه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بروج ایرانیه؟مرسی که جواب دادی

اره قبلاروغن زیتوناوارداتی خوبی بوداماالان کم شدن ونیسستن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مرسی...وارداتی سابروسو هست ولی خیلی گرونه

اره ومتاسفانه مثل قبل گیرنمیاد