2777
2789

اگه اره تعریف کنید

بنطرتون حقیقت داره؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل 

این اراجیف هیچ حقیقتی نداره 

کائنات توی زندگی هیچکسی شیاف نشده 

اینها چیزی جز یک مشت حرف چرند و مضحک نیست 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل  این اراجیف هیچ حقیقتی نداره  کائنات توی زندگی هیچکسی شیاف نشده  اینها چیز ...

تو قران نوشته بدترین چیز نا امیدیه

نا امیدی هم انرژی متفی حساب میشه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

عزیز دل  این اراجیف هیچ حقیقتی نداره  کائنات توی زندگی هیچکسی شیاف نشده  اینها چیز ...

خودم اخه تجربه کردم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

وقتی یه اتفاق خوب یا بد تو زندگیت میفته که قبلا توی ذهنت بوده یعنی وجودکائنات

دقیقا این رو تجربه کردم