2777
2789
عنوان

چهل درصد به حقوق مون میخاد اضاف بشه یعنی چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یکی از خصلت ها بنده  است

اره از همین راهنماییت معلومه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شغلتون چیه

تو ذوب اهن هست

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
ببین ابنجوری حساب کن بگو ۱۰ درصد ۱۰تومن میشه یه میلیون حالا ۴۰درصد یعنی ۴تا ۱میلیون ک میشه ۴تومن

ماشین حساب گوشی ام هست

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
موفق باشید

ممنون

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بهتره ذهن رو درگیر کنیم کمی

من که از ذهن استفاده میکنم اما کسی که ذهنش نکشه میتونه استفاده از ماشین حساب رو‌ یاد بگیره

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
وای دقیقا بخس اول امضات میخواستم بزارم خودم چه جالب

😐😑😆

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

۴ میلیون اضافه میشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚