2777
2789

عاقا همه رو گفتین ،بیایین واسه خودتونم تعریف کنید خب🤣😂

خودمم میگم:یه زمونی بود از کنار هر دختری رد میشدم چشم غره میرفتم ،مثلا ازش بدم اومده  

چرا واقعا   

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم میاد عوقم میاد🚶🏻‍♀️

تعریف کن خدایی🤣

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
سم زیاد دارم الان یادم نيست 

فکر کن خب،یادت اومد بگو بخندیم😂

من دوران آشنایی که با همسرم گذروندم کاری سم زیادی کردم الان که یادم میاد دلم میخواد اسید و جوهر نمک قاطی کنم بخورم . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من خیلی سمم بدترین رفتارارو  باهام میکنن بعد وقتی میبینمشون تا بام حرف میزنن باهاشون ...

این که سم نیست مهربونیه🫠😍

من وقتی از کنار ی پسر رد بشم رومو برمیگردونم و نگاهش نمیکنم .

نمی‌دونم خوبه یا بد😐

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

نوجوانی خیلی سمی بودم...

اما الان سمی ترین رفتارم اینه ک هروز صبح تا ظهر خونه رو برق میندازم از حیاط گرفته تا ته اتاق و حمام و .... و با خودم میگم شاید مردم خونه تمیز باشه.یا شاید کسی سر زده بیاد درحالیکه هیچکی سر زده نمیاد😐😆

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

یکی دو ماه پیش رفتم به پسر فامیل گفتم دوستت دارم قشنگ رید بهم😐😂💔

وای چقدر سم بود رفتارم 

هنوز فالوم داره آستوریا رو ریپ میزنهههه

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩