2777
2789

چیکار کنم که کپک نزنه و ترش بشه؟

یبار درست کردم هم شیرین شد هم کپک زد

سیرترشی،بادمجون،و ترشی لیته و خیارشور 


ممنونم که کمکم میکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بذاری بعد پخت کاملا خنک بشن بعد سرکه بریزی ,سرکشم زیاد بریز ,درظرفتم محکم باشه داخل یخچال یا جای خنک بذاری کپک نزنه

  🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

خیارشورو میگم بهت

خیارو خشک کن بعد شستم بعد ابو بزار بجوشه ی لیوان سرکه سفید بریز توش نمک بریز ب حدی ک زبونتو بزنه شوری اب..گرمای اب هم کم کم باشه نه زیاد ..خیارو بریز تو دبه روش مرزه و سیر و ترخون و فلفل بازم خیار ب ترتیب و دراخر اب نمکو بریز روش درشو قشنگ کیپ کن بزار جای خنک

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792