2777
2789

چیکار کنم که کپک نزنه و ترش بشه؟

یبار درست کردم هم شیرین شد هم کپک زد

سیرترشی،بادمجون،و ترشی لیته و خیارشور 

ممنونم که کمکم میکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بذاری بعد پخت کاملا خنک بشن بعد سرکه بریزی ,سرکشم زیاد بریز ,درظرفتم محکم باشه داخل یخچال یا جای خنک بذاری کپک نزنه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

خیارشورو میگم بهت

خیارو خشک کن بعد شستم بعد ابو بزار بجوشه ی لیوان سرکه سفید بریز توش نمک بریز ب حدی ک زبونتو بزنه شوری اب..گرمای اب هم کم کم باشه نه زیاد ..خیارو بریز تو دبه روش مرزه و سیر و ترخون و فلفل بازم خیار ب ترتیب و دراخر اب نمکو بریز روش درشو قشنگ کیپ کن بزار جای خنک

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸