2777
2789

چیکار کنم که کپک نزنه و ترش بشه؟

یبار درست کردم هم شیرین شد هم کپک زد

سیرترشی،بادمجون،و ترشی لیته و خیارشور 


ممنونم که کمکم میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بذاری بعد پخت کاملا خنک بشن بعد سرکه بریزی ,سرکشم زیاد بریز ,درظرفتم محکم باشه داخل یخچال یا جای خنک بذاری کپک نزنه

  🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

خیارشورو میگم بهت

خیارو خشک کن بعد شستم بعد ابو بزار بجوشه ی لیوان سرکه سفید بریز توش نمک بریز ب حدی ک زبونتو بزنه شوری اب..گرمای اب هم کم کم باشه نه زیاد ..خیارو بریز تو دبه روش مرزه و سیر و ترخون و فلفل بازم خیار ب ترتیب و دراخر اب نمکو بریز روش درشو قشنگ کیپ کن بزار جای خنک

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز