2777
2789
عنوان

دوستان بالاخره مامان شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 54 پست
کسی ک این علائمو داره حتما حاملست؟

نمیدونم والا اگر اقدام داشتی جای شک داره چون تو این هوا من بخاری روشن کردم چسبیدم به بخاری زیر پتو بازم سردمه

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشحال شدم گلم مبارکت باشه  دست راستت رو سر ما منتظران ، برا منم دعا کن تو امضام نوشتم&nb ...

ممنونم ریحانه جان ..

آی یو آ انجام دادم .. اول کار ک دکتر انجام داد نیم ساعت دراز بودم و بعدم تو ماشین صندلی رو خوابوندم و دراز کشیدم .. 

خونه هم ک رفتم چند روز اول استراحت کردم بعدش کارای روزمره انجام دادم ..

اما این سری قبلش خیلی گردو استفاده کردم. قبل آی یو آ 

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا
نمیدونم والا اگر اقدام داشتی جای شک داره چون تو این هوا من بخاری روشن کردم چسبیدم به بخاری زیر پتو ب ...

اورژانسی خوردم ...بچه نمیخوام الان🥺

اگه باردار باشم خودمو نمیبخشم چون بدنم واسه بارداری آماده نیست 

خیلی خوشحال شدم گلم مبارکت باشه  دست راستت رو سر ما منتظران ، برا منم دعا کن تو امضام نوشتم&nb ...

البته هنوز بتام پایینه . 

توکل به خدا دارم

مشکلت چیه؟  حتما زیرنظر دکتر باش . ان شالله که باردار شی  منم هنوز بتام پایینه ..

مشکلی ندارم ماه پیش دوتا تخمک خیلی خوب داشتم دکتر گفت شرایطت عالیه ولی نمی‌دونم چرا حامله نشدم بااینکه دارو هم می‌خوردم ،این ماه هم امروز ۱۴ پریودیمه و دارم دوباره اقدام میکنم برای بارداری ،من از ماه پیش شروع کردم 

ممنونم ریحانه جان .. آی یو آ انجام دادم .. اول کار ک دکتر انجام داد نیم ساعت دراز بودم و بعدم تو ما ...

ب حق حضرت علی اصغر ک سالم بچتو بغل بگیری ی بچه سالم و دوست داشتنی 

روز چندم بتا دادی گلم چند روز از دریودیت گذشته عزیزم ؟

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
اورژانسی خوردم ...بچه نمیخوام الان🥺 اگه باردار باشم خودمو نمیبخشم چون بدنم واسه بارداری آماده نیست ...

ایشالا که نباشی ولی بدن وقتی در آماده ترین حالت باشه بارداری اتفاق میوفته

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
البته هنوز بتام پایینه .  توکل به خدا دارم

اره گلم توکل بر خدا 

خدا ناامیدت نمیکنه گلم .

باز ی نذری ک میتونی در حد وسعت نذر کن و بده حالا چ صلوات ، چ شکلات چ خرما ، یا نمکو..

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
مبارکه اسی جان بعد ۶ سال بخاطر تنبلی؟ وای خدایا منم باید اینهمه وایسم ینی؟😩😩

اره تنبلی و تخمدان پلی کیستیک ، خیلی عذاب کشیدم 

هنوزم ک هنوزه تا وقتی قلب تشکیل نشه و نیاد تو بغلم آروم نمیگیرم .. 

خدا قسمت ههممون .. همه مناظرا

منم آی یو آی کردم روز یازدهمش هستم سینه هام نوک دار و قهوه ای شدن تکرر ادرار سردی پا و حال تهوع دارم ...

اره احتمال بارداری هست . امید به خدا ک بارداری 

برات دعا میکنم 

اسی ۶ سال باردار نمیشدی ؟من یک ماه نشدم الان افسردگی گرفتم 😐

اره عزیزم . نه بابا چرا افسردگی 

گاهی ناراحت میشم . همین الانم ک مشکلاتی هس 

اما یا میشه یا نمیشه . خودتو نگران نکن