2777
2789

3M از تجهیزات پزشکی 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و عرض ادب.چسب لیفت بینی ب هیچ عنوان استفاده نکنیم شما ک بینی تون عمل کردین ب غضروف بینی آسیب می‌زند.

چسب بعد عمل بینی برند 3m بهترین برند هست.

و رنگ سفیدش ساخت آلمان تو بازاره ک میگن ضدحساسیته.اما حساسیت راست.

من خودم وارد کننده چسب رنگ پوست ،کرم رنگ برند 3m هستم ک کاملا ضدحساسیت و رضایتش زیاده.اگر مورد نیازت بود میتونی بهم پیام بدی.لین چسب تو ایران نیست

سلام و عرض ادب.چسب لیفت بینی ب هیچ عنوان استفاده نکنیم شما ک بینی تون عمل کردین ب غضروف بینی آسیب می ...

عزیزم خیلی ممنون و چقد خوشحالم ک باهات آشنا شدم چطور میتونم باهات کانکت بشم و چقد توضیحات کاملی دادی