2777
2789

من مامانم زایمان کرده داداشم ۸ ماهشه 

هیچی😂😐

ولی عمو هام نفری یه میلیون

(خودم ۱۹ سالمه)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم بود ببینم با این اوضاع خریدا چه جوره.خانواده خودم‌که علاوه برسیسمونی که همه شو خریدن البته چیزای واجب شلوغکاری نداشتیم.به اصرار خودش واسه سرقنداقی یه گوشواره دوگرمی ویه پلاک فیروزه که دورش طلاعه خریده.مادرشوهرم که دستش درد نکنه فعلا استراحتم وتوخونشم مراقبمه چیزیم نخره خرده نمیگیرم چون این مدت اذیتش کردم

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
دست هر دوشون درد نکنه و آفرین به درک و شعورت

قربونت .دوره زمونه خیلی سخت شده واقعا باید همدیگرو درک‌کنیم .چندهفتته؟

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
آره واقعا عزیزم من هنوز اقدام نکردم میخوام ماه دیگه اگه خدا بخواد اقدام کنم

ای جونم بسلامتی ان شالله خدا یه نی نی ناز بهتون بده

ای جونم بسلامتی ان شالله خدا یه نی نی ناز بهتون بده

مرررسی از دعای قشنگت عزیزدلم 😍❤

میگن دعای خانوم باردار میگیره میشه برام دعا کن خدا بهم ی دختر بده بدجور عاشق دخترم😍

خدایا شکرت😍
مرررسی از دعای قشنگت عزیزدلم 😍❤ میگن دعای خانوم باردار میگیره میشه برام دعا کن خدا بهم ی دختر بده ...

الهی 😍😍ان شالله در درجه اول یه نی نی سالم بعدم جنسیتش هرجوربخوای بهت بده😍😍❤️یه دختر نانازی وبانمک