2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خیلی براش تنگ شده ی لحظه اروم و قرار ندارم همه کسم بود برادر بزرگم بود مظلوم بود خیلی مظلوم و آق ...

خیلی متاسفم دوست خوبم

خواهرها برادرهاشونو خییییییلی دوست دارن...

متوجه ی احساست هستم

خدا به دلت صبر بده

گریه نکن گریه ام میگیره 😭😭😭

چطوری به رحمت خدا رفتن؟

خیلی متاسفم دوست خوبم خواهرها برادرهاشونو خییییییلی دوست دارن... متوجه ی احساست هستم خدا به دلت ص ...

اصلا نفهمیدیم چی ب روزش اومد  عید ک رفتم خونه پدرم انگار اخرین دیدار بود.بوسم کرد بغلم کرد داشت میرفت سرکار باز بغلم کرد گفت آجی ببخشید بیدارت کردم گفتم شاید دیگه نبینمت  منظورش این بود ک شاید وقتی برگشت من رفته باشم 

ولی دراصل ندای قلبش بود  کاش بیشتر بوسش کرده بودم کاش بیشتر بغلش کرده بودم کاش تو همه ی این سال ها بیشتر باهاش حرف زده بودم.خیلی دلم براش تنگ شده خیلی جیگرم براش میسوزه برای خودش خاطره هاش ارزوهاش برای حسرت هاش برای هرچی ک دوست داشت و بهش نرسید   

از قبل بیمار بود ولی ما متوجه نشده بودیم یهو از پا دراومد 

کل دستگاه گوارشش درگیر شده بود درنهایت زد ب خون و دراخر ریه هاش هم درگیر شد چهل روز برادرم با لوله تو دهنش زندگی کرد غذا نخورد تنفسش با دستگاه بود ولی امید داشت برگرده تا شبی ک چشماش رو بست هم امید داشت خوابید خیلی آروم بدون صدا بدون درد.دیگه پا نشد  

مهربونم با خوندن پیامت خیییلی غمگین و غصه دار شدم...

انقققدر خوب احساست رو درک کردم که بسیاااار بهم ریختم.

خدا به دلت صبر بده دخترها داداش هاشونو خیلی دوست دارن من دعا میکنم خدا بهت پسری بده ان شاءالله که بتونه مقداری برات غم نبودن داداشت رو از بین ببره همینطور برای پدر و مادرت و خدا خودش از رحمت خودش قلب تو رو اروم کنه ان شاءالله.

یعنی اینجور که فهمیدم ریه هاش درگیر شد؟