2777
2789
عنوان

کیا ۲تا تازه عروس تو یه خانواده ان؟

590 بازدید | 24 پست

سلام خانوما

باهم مقایسه میشدین؟

خودتون باهم مقایسه میکردین؟

چه عواقبی داشت براتون؟

اینم بگید شما از لحاظ مالی بهتر بودین یا اون یکی عروس؟

روابط نزدیک منظورم

مثلا ۲تا جاری باشید یا یه همچین چیزایی

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیر نبینه مادرشوهرم .جگر منو سوزوندن باوجودیکه از جاریم خیلیها گفتن بالاترم .ولی منو له کردن .تایپیکهام همش دراین مورده .

مادرشوهرم از عمد این کارهارو کرد .آتیش به قبر مرده هاش بباره الهی

من با جاریم البته اون تازه نبود اما چون بچه نداشت اونم تازه خودشو محسوب میکرد و با من تو رقابت بود وضع هردومون در یه حد بود از نظر خونه و زیبایی همش درحال مقایسه شدن بودیم

من تقریبا اما دوامی نداشت عروسه طلاق گرفت بفاصله ۱۰ روز عقدکردیم اون خوشگتربود فامیلو سنشم خیلی کمتربودخیلیم تحویلش گرفتن ولی حرف وحدیث نذاشت زندگی کنن اگ اونو من یجابودیم اونوروسرمیزاشتن دیگ 

شوهر من با برادر کوچکترش 2سال فاصله سنی دارن من قیافم خوشگله اونم زنش تازه عقدن قیافش خوشگله اصلا از من سرتر نیس و من هم همینطور فقط من یکم تپل ترم اون لاغره من قدم 164اون قدش157 اصلا نه بهم حسودی می‌کنه نه بهش حسودی میکنم شکممو فاکتور بگیرم هیکلم خوبه شکمم انشالله شوهرم سفرشو رفتو اومد شاید عمل کردم 

شوهر من با برادر کوچکترش 2سال فاصله سنی دارن من قیافم خوشگله اونم زنش تازه عقدن قیافش خوشگله اصلا از ...

مقایسه ظاهری نه

مثلا اینکه اون چی خرید چرا ما نخریدیم واین داستانا!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...