2777
2789

شما هم وقتی میاین خونه مامان باباتون دلتون واسه همسرتون تنگ میشه؟

من خودم مشهدی ام، تهران زندگی میکنم، ما عروسی دعوت بودیم مشهد، باهم اومدیم، همسرم زودتر برگشت، من موندم چون از خونه هم میتونم کار کنم. اون یکشنبه شب رفت، من فردا شب برمی‌گردم خونه

با اینکه اینجا هم خوش میگذره و کلی غذای خوشمزه مامانم درست می‌کنه😅، ولی دلم خیلی واسه همسرم و گربه هامون تنگ شده🥲

شما هم دلتنگ میشین یا دوست دارین جدا باشین یه مدت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما گیر کردم، اینجام دلم واسه خونوادم تنگ میشه میرم اونجا واسه همسرم😂

نه من دلم واسه خونواده ام زیاد تنگ نمیشه😅 

۵ ۶ ماه یه بار ممکنه دلم تنگ شه

من پیش خانواده ی خودمم اون بعضی وقتا میره تنها شهر خودشون یک هفته می مونه دلمم براش تنگ نمی شه تصویری هر روز حرف می زنیم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من شوهرم سرکارهم میره دلم براش تنگ میشه🙈😂

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
من پیش خانواده ی خودمم اون بعضی وقتا میره تنها شهر خودشون یک هفته می مونه دلمم براش تنگ نمی شه تصویر ...

منم هی برام عکس و ویدیو می‌فرسته از خودش و گربه هامون ولی باز دلم تنگ میشه.

هردو خیلی اهل تلفن و ویدیو کال نیستیم

من شوهرم سرکارهم میره دلم براش تنگ میشه🙈😂

نه دیگه وقتی اون سر کاره منم سر کارم اینقدر سرم شلوغه وقت دلتنگ شدن ندارم😂 

ولی سر کار دلم واسه گربه هامون تنگ میشه گاهی😅

منم هی برام عکس و ویدیو می‌فرسته از خودش و گربه هامون ولی باز دلم تنگ میشه. هردو خیلی اهل تلفن و وی ...

بعضی وقتا دوری خوبه ها این جور قدر می دونن،،می گن دور شو تا عزیز شوی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
نه من دلم واسه خونواده ام زیاد تنگ نمیشه😅  ۵ ۶ ماه یه بار ممکنه دلم تنگ شه

عزیزم شما دیگه استثنائی😀

من یه ساله دور شدم اوایل خیلی دلم تنگ میشد واسه خونوادم جوری که یهو میزدم زیر گریه، مخصوصا واسه بچه های خواهرم 

ولی الان خیلی بهترم خداروشکر 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
نه دیگه وقتی اون سر کاره منم سر کارم اینقدر سرم شلوغه وقت دلتنگ شدن ندارم😂  ولی سر کار دلم وا ...

بچه هامم نباشن ۱.۲سات راحت میشم بعدش دلم براشون تنگ میشه .من اصلا تحمل ندا م از شوهرم دور باشم یه شب نیادخونه ازسرکار مشکلی نیس دو شب بشه فقط نق میزنم

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
عزیزم شما دیگه استثنائی😀 من یه ساله دور شدم اوایل خیلی دلم تنگ میشد واسه خونوادم جوری که یهو میزدم ...

خب من از ۱۸ سالگی دارم تهران زندگی میکنم، الان ۳۰ سالمه. البته اون موقع هم خیلی دلم تنگ نمیشد😅 

ولی خب خانواده شلوغ و بزرگی هم نداریم مثلا خواهرزاده برادرزاده ندارم