2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرون نباشه 

اگه قیمت مناسب میخوای برو رعنانگار توی بلوار فردوسی 

ببین کلا اگه میخ. ای هزینت خوب برات در بیاد نگو عروسم 

خواهرشوهره من موقع عروسیش گفت خواهر عروسم، ولی میخوام خیلی آرایشم قشنگ بشه، آرایشگرم مثه عروس آرایشش کرد،. رفت توی آتلیه لباس عروسشو تاجشو سرش کرد 

ولی کلا رعنا نگارم خیلی کارش خوبه قیمتشم خیلی خوبه 

اگه قیمت مناسب میخوای برو رعنانگار توی بلوار فردوسی  ببین کلا اگه میخ. ای هزینت خوب برات در بی ...

منظورم از گرون نباشه اینک مثلا سیمین رخ فقط میکاپ شنیونش بالای۱۰ میلیونه من در حد ۵ تومن می‌خوام 

اما برام مهمه که واقعا خوب دربیاد از کار

منظورم از گرون نباشه اینک مثلا سیمین رخ فقط میکاپ شنیونش بالای۱۰ میلیونه من در حد ۵ تومن می‌خوام&nbs ...

ببین کلا من کار رعنا نگارد قبول دارم، قیمتشم به نظرم زیر 5 تومنه، خودم دوتا مجلس رفتم پیشش، اصلاح ابروهام هم میرم جاش عالیه، به نظرم پشیمون نمیشی،. چون میکاپ گرش که رعنا هست کارش عالیه 

توی اینیستا بزن رعنا نگار میاد کاراشو ببین 

دوستم پارسال برای نامزدی خواهرش رفت سیمین رخ، ببین خیلییییییی زشت شده بود،. مدل موهاش که افتضاح بود 

من اصلا سیمین زخ رو قبول ندارم 

مثلا بانو فروتن کارش خیلی معمولیه اما قیمتش بالاس، یا مهناز حامی و مهناز موسوی به نسبت پولشون کارشون خوب نیس 

اما من خیلیییی کاره رعنا و دوست دارم وقتی میکاپت میکنه حرفه ای انجام میده و خیلی دقیقه 

خواهرم برای عروسیش 3 سال پیش رفت فرارا قشنگ شده بود،. غلیظ بود اما خوشگل بود