2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کالامین فقط سبحان برای کارخونه های دیگه خوب نیست

اما جدیدا مواد اولیه همه کرم ها بد شده هر چی به بچه میزنی فایده ندار

با به صابون ملایم بشور بعد بچه رو باز بزار فقط شلوار خالی جیشم کرد کرد ...زود خوب میشه 

سلام عزیزم خوبی

دخترِ من اسهال داره دوسه روزه

ب حدی اسهال داشت پوشکشم نکردما ولی خب با اینکه پوشک‌نکردم ولی بازم عرق سوز شد

ینی به حدی سوخته بود ک‌خودمم باهاش‌گریه میکردم یه تیکه قرمز و زخم

ای کاش فقط قرمز شده بود ینی قششششنگ پوستش بلند شده بود و زخم هر وقت دیگه جیش یا اسهال میکرد با جیغ و گریه

یجوری زخم شده بود ک‌من‌میگفتم این تا دو هفته دیگه خوب میشه انقد زخمه

۱-هیدروکورتیزون زدم  قاطی با کلوتریمازول(این همیشه روش جواب میداد)ولی خب اینسری سوختیش بیش از حد بود جواب نداد براش

۲-کالاندولا با ان ان قاطی زدم  

۳-زینک

دیدم فایده نداره و همینطور داره میسوزه و گریه میکنه یه پماد خریدم دیشب زدم بهش صب پاشدم اصا یجوری خوب شده بود ک خودم دهنم باز موند

هنوزم دارم بهش میزنم خوبِ خوب نشده ولی خب اون زخماش انگار دیگه ب اون شدت نبود واقعا خیلی خیلی بهبود یافته بودن خیلی.اسمشو یا عکسشو پستِ بعد میگم خواستی بخر عالیه عالی آب رو آتیشه

ببخشید طولانی شد خواستم واقعا ب عالی بودنش پی ببری

ممنون از همه که نظر دادن. پای دخترم بخاطر اسهال به شدت سوخته بود. چون پوشکی هست هم نمیشد پاشو چیزی نبندم هوا بخوره. زینک و ایروکس و کالاندولا هم هیچ اثری نداشت. 

فلوئوسینولون ۰/۲۵درصد زدم مثل آبببب رو آتیشششش خییییلی خوب بود! گفتم این تجربه رو بنویسم بقیه اگر تاپیکو دیدن استفاده کنن دعام کنن

هر چی میدونم دربارهی سودوکرم ، اگزما، لک ، سوختگی میگم ایشالا پولتون حروم نشه  (البته سودوکرم پول حروم کردن نیست تقریبا)

اول در مورد سودوکرم میگم : سودوکرم یک کرم ترمیم کننده همه کاره هست که البته به طور کلی برای پیشگیری و رفع ادرار سوختگی نوزاد انجام میشه که البته برای رفع جای جوش لک و زخم بستر افراد بزرگسال هم استفاده میشه حالا نکته ای که هست اینه که اگر برای نوزاد میخواید استفاده کنید سودوکرم و ویتامین بریر موستلا جزو بهترین ها تو دنیا هستن توصیه اول من موستلا هست و بعدش سودوکرم بقیه کرم های سوختگی هم با ختلاف نسبت به این دوتا هستن. حالا اگر برای زخم بستر میخواید همین سودوکرم خوبه . اگر برای جای جوش و لک میخواید توصیه میکنم محصولات تخصصی دیگه استفاده کنید مثلا برای رفع جای جوش سیکالفیت اون و یا سرم ضد لک اکسیس وای . اما اگر لک ها در اثر آفتاب یا هورمونی باشه باید چیز های دیگه استفاده کنید مثل کرم ضد لک acm  یا آلفا آربوتین اوردینری . اگر برای اگزما میخواید سودوکرم خوبه اما اگر بچه حساسیت به پروتئین گاوی داشته باشه تا مشکل اصلی رفع نشه سودوکرم و... هم فایده نداره باید شیر و عوض کنید . برای اگزما های خیلی زیاد استلاتوپیا موستلا هم خوبه.  من خیلی خلاصه میگم سوالی داشتید بپرسید 

حالا اگر سودوکرم یا کرم سوختگی موستلا میخواید بخرید دقت کنید به اینایی که میگم . سودوکرم و موستلا جفتشون فیک دارن سودوکرم خیلی خیلی بیشتر 

قبلا یه سری نشونه وجود داشت مثلا اینکه روی لوگوی سودوکرم دونه های برجسته بود به صورت خط بریل نوشته شده بود سودوکرم مدل اصلی اینو داشت فیک ها نه البته این برای چند سال پیشه الان ممکنه فیکه هم اونطوری باشن کلا دقت کنید . 

اگر با وجود استفاده از موستلا یا سودوکرم همچنان سوختگی بچه برقرار بود بهتره پوشک و عوض کنید مدل های ضد حساسیت بگیرید (اگر توان مالی دارید پریما سفید )

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه .بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم