2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفید . نباتی یا طوسی کمرنگ

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بنظرتون سفید روش بهتره یا نباتی؟ 

من عاشق سفیدم شال بیرونمم غالبا  سفیده .   من باشم سفید انتخاب میکنم . ولی نباتی جنس خوب هم خوشگله 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ی مانتو زرشکی و ی مانتوی سفید طوسی روی زانو میشه بگین با چه رنگی ست کنم؟ شال سارافون زیرش شلوار کفش ...

مانتو زرشکی  شلوار و سرافن مشکی با شال مشکی یا سفید .  و باز میشه مانتو زرشکی و سرافن سفید  و شلوار و شال هم ؛ کرم قهوه ای روشن پوشید 

ولی خودم چون   رنگ مشکی   در اکثر مواقع نمیپوشم مخصوصا شال ؛دومی بیشتر مورد پسندمه . 

مانتو سفیدت  اگه جلو بازع  سرافنت سفید ؛شلوار کرم قهوه ای با ش کالباسی و شال کالباسی ؛   یا شال  گلبهی و شلوار کالباسی خیلی کمرنگ و ملیح .  یا شال و شلوار طوسی.

طراحی لباس خوندین؟

نه عزیزم . از وقتی تصمیم گرفتم   لباس و شال  مشکی نپوشم . مجبور شدم    ب ترکیب رنگها دقت کنم . 

ترکیب رنگها  همون رنگهایع ک تو طبعت وجود دارن هم میشه حساب کرد 

مثلا درخت بالاش سبزه ؛پایینش و تنه اش  قهوه ای پس با مانتو سبز شلوار قهوه ای و کرم شکلاتی قشنگ . 

یا ی گل  پریوش  نگاه کن  صورتیه با ترکیب سفید 

گل لاله  قرمزه با ترکیب مشکی. و.... 

ی شال سفید همیشه داشته باشی با اکثر لباسها خوشگله