2777
2789
عنوان

خوشگل شدن طبيعي

264 بازدید | 31 پست

ب نظرم رسيدگي ب مو 

و پوست خيلي تاثير داره 

و ورزش و تناسب اندام

من خودم پياده روي رو انجام ميدم

و ب موهامم ميرسم

شما واسه خوشگل شدن از چي استفاده ميكنين ؟

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه پوستم تونر و شوینده و کرم آبرسان میزنم..... برای موهامم جوشونده رزماری میزنم و ماسک داخل حم ...

كمك ب روشن شدن پوستت كرده ؟

من حس ميكنم پوستم كدر شده 

موهامو هر روز میشورم مدل میدوم

صورتمو هر روز دوبار با فوم مخصوص میشورم فر مژه و برس ابرو و اب رسان و بالم یکم صورتی مزنم

یه کلیپس رنگی به موهام میزنم 

لباسامو هر دوروز یبار میشورمو تر تمیز میپوشم

اصلاح میکنم دست و پامو با صورتمو

ناخونامو مرتب میکنم

اسپری بدن یا بادی اسپلش میزنم

موهامو هر روز میشورم مدل میدوم صورتمو هر روز دوبار با فوم مخصوص میشورم فر مژه و برس ابرو و اب رسان ...

به به معلومه خيلي تميزي افرين

منم واسه پوستم تونر و شوینده و کرم آبرسان میزنم..... برای موهامم جوشونده رزماری میزنم و ماسک داخل حم ...

رزماری تاثیر گذاشتع برات؟ رویش مو هم داری؟

کاربری دست دونفره تاپیکای اولی مال من نیستن از ۳۰ ام فروردین  به بعد تاپیک ها برای منه🌸💜🌱
تو آب کردن شکم تاثیر داره؟ آخه من پنجاه کیلو هستم ولی یکم شکمم جلو هی میخام تخت بشع

اره تاثير داره ولي بايد شكمت و تو بدي بعد پياده روي كني يا با چيزي مثل گن يا كمربند لاغري يا حتي شال محكم ببندي و پياده روي كني

سرديجات هم كمتر بخور چون شكم مياره