2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدین 🎬🤔

139 بازدید | 9 پست

بهترین فیلم هایی که دیدین با ژانرشون بگین لطفا 

دنبال یه فیلم خوب و مهیج میگردم که ایرانی ،هندی،ترکی،کره ای هم نباشه ...

ممنون پیشاپیش 

اینارو دیدم ...

Interstellar

Tenet

Inception

Dune

Matrix

Fury

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

سقوط ماه (یه فیلم نجومی هست و بی نهایت عالیه)

گرگ و میش و دلدادگان رو هم دوست داشتم

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارست گامپ اجتماعی  هیجانی و اینا هم نیست ولی سه چهار بار دیدمش و کماکان بهترینه به نظرم

اینم دیدم 🙁

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙