2777
2789
عنوان

روزم خراب شد

420 بازدید | 28 پست

شب تا صبح از دست نی نی خواب درست و حسابی ندارم. صبح هم که پاشدم . یهو شوهرم گفت می‌خوام برم نمایشگاه کتاب. مثلا قرار بود امروز و فردا خونه باشه. داشتم صبحانه می‌خوردم پسر سه سال و نیمه ام می‌ره همه اش آب ظرفشویی رو باز می‌ذاره دستشو میشوره. هی گفتم بیا پایین ، آب رو ببند گوش نکرد. بعد شوهرم رفت با کتک آوردی پایین. وااای خدای من حالم بد شد اعصابم خورد شد. بچه طفل معصوم. دعوامون شد. تن و بدنم لرزید. سردرد بدی بهم دست داد و میگم چرا میزنی لعنتی. 

بچه رو آروم کردم امودیم نشستیم ادامه صبحانه . اعصابم خورد بود عسل رو با شیشه آوردم سر سفره. گفتم شیربرنجی بخوره با عسل زودتر بره. عسل رو ریخت رو شیر برنج با زبون شیشه رو تمیز کرد. وااای من جیغم در اومد . گفت ببخشید. سه باااار این کار رو به فواصل ۵ دقیقه تکرار کرد. حااااااالم بهم خورد. اصلا حالم بد شده. سردرد بدی بهم دست داده. هم به خاطر بچه هم بخاطر رفتار چندشی که انجام داد. فقط گفتم بررووووو برو نمی‌خوام تا شب ببینمت. رفت الحمدالله

چند وقته نمیتونم تحملش کنم . روزهایی که صبح تا شب نیست آرامش دارم. دلم نمی‌خواد ببینمش. جدا هم که می‌خوابیم. چقدر بهش سرد شدم

چه لجبازه 😏

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه لجبازه 😏

خییییییییییییییییییلی . لجباز به تماااااااام معناااااااا.

قرار بود بره لوله هاشو ببنده. نمیره. منم جامو جدا کردم. پیر شدم از دست لجبازیهاش پیر شدم. دلم میخواد گریه کنم 

درسته رفتارش بد بود ولی توام زیادی واکنش نشون دادی میشه ارومترم رفتار کرد😑

دو بار سیلی محکم زد به بچه سه ساله و از رو صندلی بچه پرت شد پایین. و صورتش سرخ شد. تو بودی این رفتار رو میدید حالت بد نمیشد. 

بهتر هم می شد برخورد کنی 

ندیدی چطور بچه رو زد. دوبار سیلی زد تو صورت بچه محکم. از رو صندلی بچه پرت شد پایین لگد هم بهش زد. این صحنه رو دیدم حالم بد شد. مثلا چیکار میکردم. کدوم رفتارم اینباره بود. من که فقط رفتم تو اتاق بچه رو هم بردم که جلو چشمش نباشیم. 

خییییییییییییییییییلی . لجباز به تماااااااام معناااااااا. قرار بود بره لوله هاشو ببنده. نمیره. م ...

چندتا بچه داری؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
دو بار سیلی محکم زد به بچه سه ساله و از رو صندلی بچه پرت شد پایین. و صورتش سرخ شد. تو بودی این رفتار ...

یا خدا رفتم یه نگاه به تاپیک هات کردم  دیدم چهارتا بچه داری از این بچه کوچولو فقط خدا صبرت بده انگار مشنگه!!!!!!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

زنده باشید و به امید خوشحالی شما و همه دوستان .....

یاد مطلبی افتادم :توی ماشین بودیم عاقلی گفت هر زن و مردی دیدی با هم بگو بخند دارن شک نکن فقط دوست هستند.اما دیدی هر کدام ب سمتی خیره شدن و نگاهشون به هم نیست اونا زن وشوهر هستند.

تقریبا ثابت شده ک حقیقت دارد....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
جداخوابیدنت اشتباه محضه تو اکثر خونه ها این بگو مگو ها هست باید تحمل کنی این مشکلات کوچیک هست در&nbs ...

جدا خوابیدن ربطی به دعوای امروز نداره.

کلا تو بارداری و بخاطر دیسک کمر من و بهانه گیری بچه ها رفت تو حال خوابید. اما قرار بود لوله هاشو بلنده نیست لج کرده میگه نمی‌بندم. منم دوست ندارم پیشش بخوابم. البته من جامو جدا نکردم. اون رفت تو حال می‌خوابه

راحت طلب هم هست. میگه تو و بچه رو تخت هستید بیام تو اتاق خوابم خراب میشه. منم نمیتونم رو زمین بخوابم. منم میترسم باهاش باشم دوباره حامله بشم. من سه بار خدا خواسته حامله شدم. میگه بچه بسه دیگه . ولی لج می‌کنه نمیره ببنده