مدرسه بچه م اردو گجاشته میبرن باغ با نهار جوجه کباب و نوشابه و سالاد و رفت و برگشت نفری ۲۰۰ یعنی میشه ۴۰۰ به جز اونم کفتن اونحا جشن فارغ التحصیلی میگیرن و جایزه و میدن و کیک که اونم گفتن ۲۵۰ تومان یعنی کلا ۶۵۰ بدم بماند که خوراکی و ... تو بگو هفتصد تومان
بچم پیش دبستانه، بهش نگفتم اردو دارن، اگر نگم اصلا متوجه نمیشه
حالا مطمئنید با این مبلغ میشه اسمشو توی چندتا کلاس تابستونی بنویسید؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اینا گفتن با مادر و تازه گفتن نفر اضافه هم مبتونید بیارید ، و اینکه گفتن بزن و برقص هم داره
والله یه روز خوب بعد نه ماه ارزش داره، عکس میگیرین با دوستاش یادگاری میمونه براش! ولی خوب اگر از لحاظ هزینه فکر میکنیم زیاده تصمیم اصلی با خودتون هست .
اره ژیمناستیک ۳۵۰ و نقاشی هم پرسیدم ۳۰۰ ت دقیقا همین قیمت در میاد
خب همینکارو بکنید بهتره
به قول خودتون ۳ماه تابستون رو سرگرم میشه
فقط متوجه نشه و بعد دلخور بشه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵