2777
2789
عنوان

دختره فامیلمون+ ی لحظه بیاید

981 بازدید | 59 پست

یکی از فامیلامون دخترش ۲۰ سالشه داره برای دندانپزشکی میخونه اما تو این سنش کارای بزرگ‌ترش سنش انجام میده شهرداری می‌ره کارای اداری انجام میده فرمانداری می‌ره همه کار هابی که ی مرد ۳۰ ساله باید انجام بده انجام میده و کاراش همیشه پیش می‌ره عمه مامانم بهش بدجور حسودی می‌کنه بنطرتون چرا اینقدر این دختره زرنگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا چون کارایی اداری میکنه زرنگه ؟؟؟ 

منم خودم همه کارامونو میکنم حتی تو مزاییده ها شرکت میکنم چون همسرم وقت نداره بره اینور اونور منم عین وکیل همه کاراشو میکنم بعد کارواش تعمیرکار اینا همش خودم انجام میدم زرنگم ؟؟

ببین عزیزم بنظرم باید زن ظرافت و زنونگی خودشو داشته باشه اگه همه اینجور باشن دیگه مردا به درد لای جرز دیوارم نمیخورن

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
مثلا چون کارایی اداری میکنه زرنگه ؟؟؟  منم خودم همه کارامونو میکنم حتی تو مزاییده ها شرکت میکن ...

نه مسائل دیگه هم بوده ی دختر ۱۹ ساله چطور خیلی کارا می‌کنه که من بقیه نگفتم 

مرده 30ساله😐

پس این پسرایی که زود زن میبرن کاراشونو کی انجام میده

چه حرفا

خب بره بیست سالشه تو جامعس توهم برو اگه بلدی اگه میتونی 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

بايد ٣٠ ساله باشه؟!!!!

هر كسي كه به ١٨ سال رسيده ميتونه اين كارها رو انجام بده 

من متوجه نشدم كه واقعا ميخواي عكسش رو بذاري ؟!

اگه آره به چه حقي؟!

والا ديگه آدم جرات نميكنه تو گوشي كسي عكس داشته باشه

بنظرم واقعابرای دختر۱۹ساله خیلی عجیبه همچین کارایی من بااینکه۲۲سالمه جسارت انجام اینجورکاراروندارم واقعاتحسین برانگیزه ک توسن کم اینقدازپسه کاراش برمیاد

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...