2777
2789
عنوان

دختره فامیلمون+ ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا چون کارایی اداری میکنه زرنگه ؟؟؟  منم خودم همه کارامونو میکنم حتی تو مزاییده ها شرکت میکن ...

اره بابا زن میشناسم شوهرش شهر دوره چون حال نداره کباب کنه میگه بالکنم کوچیکه باید شوهرم بیاد اتیش درست کنه ,شونزده ساله ازدواج کرده بلدنیست اتیش درست کنه,الانم میگه حال ندارم خونمو جارو بزنم

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
ببین عزیزم بنظرم باید زن ظرافت و زنونگی خودشو داشته باشه اگه همه اینجور باشن دیگه مردا به درد لای جر ...

زنانگی با بی عرضگی فرق داره 

اتفافا زن باید خیلی مهارت ها داشته باشه محتاج کسی نمونه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ببین عزیزم بنظرم باید زن ظرافت و زنونگی خودشو داشته باشه اگه همه اینجور باشن دیگه مردا به درد لای جر ...

يعني چي؟!

ظرافت و زنونگي چه منافاتي با كارهاي اداري داره ؟!

اين اسمش ظرافت و زنونگي نيست ،بي اعتماد به نفسي ،كم ديدن خودش و تنبلي و اجتماعي نبودنه!

حسودی داره؟؟؟؟ منه بدبخت باید همه اینکارا رو کنم برا خانواده م ،اما اونا عادت کردن من نرم دنبال کاراشون هیچکار نمیکنن اخرش بازم من مجبورم انجام بدم متنفرممممم از این کارا از وقتی یادمه مسئولیتش با من بوده تا حالا

تو خونه شوهرم نه تن نمیدم تا عادت نکنه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

این کار مستقل بودن و استقلال داشتنه 

بی عرضگی و وابسته بودن اسمش ظرافت و زنانگی نیست...

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.