2777
2789
عنوان

امروز ی بلایی سرم اومد ک

142 بازدید | 5 پست

دخترم داشت گریه می‌کرد شدید ک من ماتیک میخوام و برام بخر منم واسه اینکه اون لحظه آرومش کنم میگفتم بزار بریم بیرون می‌خرم اصلا گوش نمیکرد همش جیغ میزد و گریه….

بعد من واسه اینکه ساکت شه اول رفتم اتاق درو بستم باز دیدم آروم نمیشه رفتم تو پاگرد آپارتمانمون واحد خودمون ک تک واحدیه 

دیگه نگم براتون دیدم دخترم ی لحظه درو باز کرد و بست ولی من همچنان واستادم پاگرد 

بعد هرچی صداش کردم  ۱ساعت داشتم داد میزدم ک درو باز کن همسایمون اومد ک برات به به خریدم و هزار جور حرف دیگه ولی انگار نه انگار و فقط ی وقتا صداش میومد منم انقد اعصابم خرد شده بود چون غذا هم رو گاز بود دیگه رفتم دون دنیا اومدم گفتم اگ برم تو حالیش میکنم 

نگوووووو ک رفته تو اتاق درو بسته در اتاقم خیلی سفته نمیشه باز کرد من ب زور باز میکنم تازه بعد ۱ ساعت متوجه شدم ک رفته اتاق درم بسته بخاطر همینم نمیتونه باز کنه درو

خلاصه زنگ زدم داداشم اومد قفلو شکوندیم تا درو باز کردیم خونه پره دود شده بود و خیلی شانس آوردم 

فقط اولین کاری ک کردم رفتم دخترمو بغل کردم و گریه کردم خیلی حالم بد شد خیلی خیلی هنوزم تو شوکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحم کرد اتفاق بدتری نیوفتاد براتون🤍خداروشکر به خیر گذشت

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏