2789
عنوان

کار ارایشگری

107 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر .من ی مدت رفتم تو لاین شینیون به صورت مجازی پکیج گرفتم و دارم تمرین میکنم و یاد میگیرم ولی خب تا حرفه ای شم و برم سرکار  ی مدت طول میکش ، به فکرم زده برم تو لاین کاشت مژه اکستنشن و اینا چون جلساتش کمه و زود یاد میگیریو وارد بازار کار میشی جایی ک میخام برم اموزش ببینم گفته اگ کارت خوب باشه پیش خودم میمونی کار میکنی ،

میگم خب تا کامل شینیونو یاد بگیرم برم اینم یاد بگیرم برم کار کنم یکم دستو بالم باز شه تا دوره های حضوری شینیون شرکت کنم و هم لوازم مصرفی شینیونوهم بگیرم ، بعد تو محرم و ماه رمضون هم ک لاین شینیون تعطیل مژه کار کنم .یعنی جفتشم اوکی شم.ب نظرتون برم مژه رو هم یاد بگیرم یا نه دو دلم .پیش خودم میگم برم سرکار مژه کار شم دیگ شاید وقت و حوصله نداشته باشم شینیونم تمرین کنم.یا بنظرتون تو یه سالن باشم میتونم جفت این دو لاینو کار کنم مدیریت کنم وقتهای مشتری هارو یان نمیشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنیم دوستانی که تو این لاینها هستند نظرتونو بگین ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا اینجا گوهردشت کرج میگ ۲۸۰۰ همه چیو یاد میده لوازم تمرینم از خودش ولی توی جشنواره تخفیف گذاشته ۹۵۰ مدرک هنرجویی بین الملیی .۱۳۰۰ مدرک بین الملی 

اینارم یاد میده اکستنشن کلاسیک اسپایکی  والیوم مگا والیوم کایلی هیبریدی خطی ژورنالی امبره شاین
انواع افکتها گربه ای روباهی عروسکی اداری نچرال سنجابی کاشت هیدن موقت

بنظر من ک دو تا لاین کاری کاملا متفاوتن یکیشو یاد بگیر ببین کدوم علاقت بیشتره و البته در حال حاظر در آمد مژه کارا از شنیون کارا بالا تره 

من خودم دارم شنیون یاد میگیرم در کنار لاین های کاریم ولی خیلی برام سخته بنظرم خیلی علاقه و حوصله میخاد

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

اره بابا همه زدن تو کار ارایشگری و مدرسی .

ولی از دوستم پرسیدم میگ خیلی قیمتش پایین حتما مبتدی فقط یاد میده همه سبکارو نمیگ .از خانم پرسیدم گفتم همرو یاد میدی یان مبتدی فقط ؟ گفت ن همشه 

اوناییک هزینه بالا میگیرن دلیل نمیش اموزششون بهتر باشه ب جرات قسم میخورم که چیزی بیشتری از ما یاد نمیدن اموزش همینه دیگ منم تو تخفیفم وگرنه منم ۲۸۰۰ میگیرم 

هانیه جون ک داری شینیون یاد میگیری کلاس حضوری میری کدوم شهری ؟ من پکیج مجازی گرفتم 

پکیج عاطفه کبیریو گرفتم

شینیون درامدش بیشتر البته سختیشم بیشترشما ی عروس بزنی قیمتت کلی فرق داره با ادم معمولی .ولی مژه و ناخن همش ی قیمت

ولی خب مژه همیشه هست دیگ من ب همش علاقه دارم😂