2777
2789

کرم گلایکولیک اسید 

هر شب قبل خواب بزن 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

اینجا ب هیچ نتیجه ی نمیرسی!

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا یه مدت رسیدگی کن

قبل حمام با روغن نارگیل چربش کن بعد تو حموم کیسه بکش

بعدش از حموم دراومدین لوسیون بزنین یا لایه بردار شون یا هم سنت ایوز 

گاهی وقتا آبلیمو و شکر مخلوط کن بزن روش یه ربع بمونه 

کرم روشن کننده لافارر هم عالیه 

همیشه اون نواحی رو مرطوب نگهش دار 

واسه چی زدی؟نتیجه گرفتی؟

واسه آرنج و زانو 

تازه خریدم دو شبه میزنم 

اره میگن خیلی تاثیر داره 

پماد زینک هم بزن هر روز  

مرطوب کننده هم بزن 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
لایه بردار شون بهتره یا روشن کننده لافارر؟

لایه بردار شون قیمتش مناسبتره نتیجه خوبی هم داره

ولی لافارر قیمتش از اون بیشتره دوتاشونم خوبه اینارو هم نداشته باشی یه مدت سفید اب استفاده کنی و مرطوب نگهش داری فورا رفع میشه 

میشه به پاهم بزنی به انگشتام آخه آفتاب سوخته شدن بدجور؟

لایه بردار قوی هست فقط قسمت هایی که پوست ضمخت دارم باید بزنی