2777
2789

من تازگیا همه خریدامو از آی بولک آنلاین سفارش میدم چون حوصله گشتن تو بازار رو ندارم 

نسبت به آنلاین شاپ های دیگه که قیمتش بهتره 

از بازار و مغازه دارها چطور؟

جنساشو دیدی؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنساشون از نزدیک زیاد جالب نیستن... من یبار ازش خرید کردم خوشم نیومد... دیگه کلا هم نمیخوام ازش خرید کنم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چیه؟ برنامست؟ 

آنلاین شاپه

جنساشون از نزدیک زیاد جالب نیستن... من یبار ازش خرید کردم خوشم نیومد... دیگه کلا هم نمیخوام ازش خرید ...

چی خریدی؟

من از لباس راضی بودم 

الان دوتا شال سفارش دادم مردد شدم جنسش از نزدیک چطور باشه 

چی خریدی؟ من از لباس راضی بودم  الان دوتا شال سفارش دادم مردد شدم جنسش از نزدیک چطور باشه&nbs ...

مانتو.... جنسش و ظاهرش فرق داشت... کلا عکساش بهتر از خود جنساست... شهرصندلم همینه 

من حضوری هم یه بار خرید کردم عالی بود جنسش تا الان که از جنس و کیفیت خریدام راضیم

لینکش بفرس گلی

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه