2777
2789
عنوان

دلم هوای امام رضا کرده

85 بازدید | 12 پست

دلم کربلا میخواد خوشبحال هر کی الان مشهره یا کربلا هست 

برا شفای دختر ۳ساله منم دعا کنید

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من تو تاپیک یگانه جان راجب امام رضا براتون پیام گذاشتم بهم گفتید برام تعریف کنید

اومدم به تاپیکاتون نگاه کنم دیدم نوشتید برا دخترم دعا کنید

خییییلی دلم گرفت الهی خدا پدر مادری رو با فرزندش امتحان نکنه🤲😔 خودم ده ساله درگیرم درکت میکنم

دخترتون مشکلش چیه؟ البته اگه دوست داشتید بگید

سلام عزیزم من تو تاپیک یگانه جان راجب امام رضا براتون پیام گذاشتم بهم گفتید برام تعریف کنید اومدم ب ...

سلام عزیزم دختر من cpهست 

امروز اینقدر گریه کردم وامام رضا رو صدا زدم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام عزیزم دختر من cpهست  امروز اینقدر گریه کردم وامام رضا رو صدا زدم

خوب میشه عزیزم نگران نباش حق داری هرچی بگی،گریه کنی حق داری چون مادری درکت میکنم ان شاءالله خوب میشه

تحت نظر دکتر مغز و اعصاب اطفال حتما باش

تهران زندگی میکنی؟

خوب میشه عزیزم نگران نباش حق داری هرچی بگی،گریه کنی حق داری چون مادری درکت میکنم ان شاءالله خوب میشه ...

زیر نظر دکتر هستم 

خوزستانم

ولی برا دکتر میام تهران 

هر روز ی دکتر معرفی میکنن واسم نمیدونم کی خوبه و...،،

زیر نظر دکتر هستم  خوزستانم ولی برا دکتر میام تهران  هر روز ی دکتر معرفی میکنن واسم نمی ...

اره تهران دکترای خیلی بهتری داره اما درسته هرکی یه نفرو معرفی میکنه، ان شاءالله هرچه زودتر دخترتون خوب میشه ❤️

اره تهران دکترای خیلی بهتری داره اما درسته هرکی یه نفرو معرفی میکنه، ان شاءالله هرچه زودتر دخترتون خ ...

ممنونم از دعای خیر شما الهی بهترین نصیبتون بشه

منم بزرگترین خواستم رفتن به مشهده و نشده هنوز برم 

شب روز عکسای حرمش رو نگاه میکنم تاپیکای درمورد مشهد میخونم😭😭 یا امام رضا هرکی عاشق حرمته کمکش کن بیاد حرمت😭

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻