2777
2789
عنوان

قان و قون نکردن نوزاد پنج ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 28 پست
اره بخدا یعنی کافیه یه چای بخورم داد میزنه دستو پا میزنه منم میخوام...😂چندروز پیش یه خانمه میگفت بچ ...

وزنتولد والان دخترتون چقده؟

پسرم سه کیلو بود برا واکسن چهارماهگی بردم۷/۸۰۰ بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم خیلی ریز بود2800واکسن 4ماهگیشو 7600بود...رفلاکسم داره .

پسر من علاوه بر رفلاکس کولیک و حساسیت به پروتئین گاوی هم داره واقعا خسته شدم هرچقد هم که رعایت میکنم ورژیم میگیرم بازم مدام وزه میکنه ودر حال گریه کردنه

پسر من علاوه بر رفلاکس کولیک و حساسیت به پروتئین گاوی هم داره واقعا خسته شدم هرچقد هم که رعایت میکنم ...

چطور فهمیدی حساسیت داره؟؟من برای کولیک برده بودم دکتر..دگتر گفت وقتی شروع کنه به برگشتن خود به خود خوب میشه ..خدا روشکر دیکه از لحاظ کولیک راحتم...منم خستم خواهر خسته..☹️خیلی گریه میکنه فقط یه سره بازی میخواد بغل میخواد ..خدا بهمون صبر بده واقعا

من دخترم چهارماهشه  یادنداره برگرده چیکارکنم ولی خیلی صدا درمیاره ازخودش شباهم همش بیداره نق میزنه

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
چطور فهمیدی حساسیت داره؟؟من برای کولیک برده بودم دکتر..دگتر گفت وقتی شروع کنه به برگشتن خود به خود خ ...

لپش پر از جوشای ریز شده بود که بعد از یه مدت حالت کهیر واگزما گرفت.باید ببخشید مدفوعش هم کشدار بود دکتر بردم پماد داد صورتش خوب شد گفت تا شیش ماهگی اصلا محصولات گاوی نخورم سه ماهه نمیخورم ولی نمیدونم چرا همچنان مدفوعش کشداره.

خیلیدوست دارم ازش ازمایش بگیرن ببینم به چیا حساسیت داره ولی میگن خیلی ازمایشش گرونه

من دخترم چهارماهشه  یادنداره برگرده چیکارکنم ولی خیلی صدا درمیاره ازخودش شباهم همش بیداره نق می ...

منم بچم یه کوچولو زور میزنه برگرده ولی نمیتونه خودم هرروز غلت میدمش شاید یاد بگیره.

حالا خوبه دختر شما صدا در میاره پسر من اصلاااا.

پسر من قبلا شبا خیلی اذیت میکرد ولی الان نه.

فقط روزایی که روزش زیاد میخوابه شب اذیت میکنه.

در ضمن اگه بچتون فقط شبا نق میزنه وگریه میکنه احتمالا کولیک باشه.

که من از قطره پدی لاکت وروتفلور استفاده کردم واقعا عالیه

منم بچم یه کوچولو زور میزنه برگرده ولی نمیتونه خودم هرروز غلت میدمش شاید یاد بگیره. حالا خوبه دختر ...

اره کولیک داره قطره پذی لاکت و کولیف بش میدم ولی برادخترم اثر نداره

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
چطور فهمیدی حساسیت داره؟؟من برای کولیک برده بودم دکتر..دگتر گفت وقتی شروع کنه به برگشتن خود به خود خ ...

وای منم مث توام واقعا کمر برام نمونده همش باید پیشش باشم هی بغلش کنم.

یه دستشویی نمیتونم برم😥😭 واسه غذا پختن هم صد دفع میرم اشپزخونه دوباره میام پیشش. بچه داری واقعا صبر ایوب میخواد

روتفلور رو حتما امتحان کن واقعا واسه پسر من معجزه کرد

ممنون حتمااستفاده میکنم اگ جواب بده کلی دعات میکنم