2777
2789
عنوان

قان و قون نکردن نوزاد پنج ماهه

1903 بازدید | 28 پست

سلام خانومای گل‌.پسرم پنج ماهشه تقریبا ماه های دو وسه آقووو میگفت خیلی هم باهاش تعریف میکردم ولی نمیدونم چرا دیگه کلا از سرش پریده واصلا نمیگه اصلا صدایی از خودش درنمیاره فقط شاید طی روز یکی دوبار یه آواهایی رو در حد یه کلمه یواش زمزمه میکنه.

چه راهکاری دارید که بچم تعریف کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش زیاد حرف بزن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم فک میکنم بعضی روزها پرحرف هستن و بعصی روزها کم حرف.تلویزیون روشن کن صداشو بشنوه. رادیو روشن کن ...

تقریبا یه ماه بیشتره که تعریف نمیکنه فقط زمزمه در حد یه کلمه که وقتی قربون صدقشم پیرم کلا دیگه ساکت میشه ونگاهم میکنه

دختر شما چند وقتشه؟برمیگرده؟

دختر منم 5ماهشه اره برمیگرده..صدا دادنش کمتر شده نگران نباش...پسرا تنبل ترن خیالت راحت زود برمیگرده ..دختر من خیلی به غذا علاقه داره فقط اگه چیزی بخورم داد میزنه و میخواد شما چیزی میدی به گل پسرت؟؟

دختر منم 5ماهشه اره برمیگرده..صدا دادنش کمتر شده نگران نباش...پسرا تنبل ترن خیالت راحت زود برمیگرده ...

😂😂😂وای دقیقا مث پسر من.

یواشکی غذا میخوریم چند وقت پیش از بعضی چیزا یه کوچولو بهش میدادم مدام بالا میورد فکر میکنم برای معدش هضمش سخت بود دیگه نمیدم

😂😂😂وای دقیقا مث پسر من. یواشکی غذا میخوریم چند وقت پیش از بعضی چیزا یه کوچولو بهش میدادم مدام با ...

اره بخدا یعنی کافیه یه چای بخورم داد میزنه دستو پا میزنه منم میخوام...😂چندروز پیش یه خانمه میگفت بچه هایی که دوبرابر وزن تولد شدن میتونی اروم اروم غذا بدی ولی میترسم ..فعلا میگم بیخیال تا ماه دیگه...