2777
2789
عنوان

بارداری پوچ ۶ هفته🥲

349 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

چن وخ پیش رفتم سونو گف بارداری ساک حاملگی هست پوچ و اینا کلی قرص و شیاف و آمپول دکتر مصرف کرد .. 

دوبار انجام دادم فایده ای نداشت .. فقط یکم لخته و اینا دفع نمیشد دارو گیاهی گرفتم خوردم دو س روز خونریزی داشتم . دگ کلافه شده بودم ضعیفم کرده بود اینا‌‌.. امروز رفتم پیش متخصص تو مطب ی درد خیلی شدید گرفتم خیلی شدید رفتم دسشویی کلی لخته مایل ب سیاه رنگ ب اندازه کف دست اومد افتاد .. رفتم پیش دکترم کلی انگولک با قیچی و لوازم کرد خیلی درد کشیدم کلی گریه کردم .. تیکه های کوچیک گوشت مانند درمی‌آورد دگ نتونستم تحمل کنم نزاشتم ادامه بده گف از نصف بیشترش دفع شده یکمش مونده ..کلی سرم و اینا بهم زدن فشارم میوفتاد . خلاصه ک خونریزی دارم . گف برو فعالیت کن باز ظهر بیا پیشم حتما دفع نشده ک خونریزی و درد داری .. پدرم دراومده🥲

شما راهی نمیدونین موثر باشه بر دفع کامل🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون غلیظ دم کن بخور 

الهی هر چه زودتر دوباره بارداری خوبی رو تجربه کنه و سالم بغل بگیریش

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

چرا اینجوری کردی باخودت منم روز اول رفتم دکتر گفت ساکش تشکیل نشده اون هفته بیا اگه ندیدیم بیا بنداز من نرفتم چون میدونستم موعدم و اقدامم کیه طبق هموم روز دیدم اصلا من دوهفتمم نیس ولی اونا دارن رو چهارهفته حساب میکنند منم نرفتم منتظرم این ماه طبق حساب خودم هشت هفته کامل شه برم

در پناه توام خدای مهربونم🥰💜                             🤰💜
ببین عزیزم من متوجه شدم مشکلت و قبلا تاپیکت ‌‌و خوندم،،،،عزیزم قرص استفاده کردی؟؟؟؟ 

دو دفعه .. سری اول قرص زیر زبونی شیاف. اصن  جواب نداد سری دوم کلی قرص زیر زبون شیاف و آمپول باز هم دهاته رحمم ب سختی باز می‌شد لخته کم و اینا .. بعد عروس پشت پرده و نزدیکی انجام دادم افتادم ب خونریزی .‌ دو س روزی میشد دیدم خیلی داره خون میره ازم ‌‌.. امروز رفتم فوق تخصص تو مطب خیلی از درد ب خودم پیچیدم و رفتم دسشویی کلی لخته و خون دفع کردم از کف دست بیشتر . بعد رفتم پیش دکتر گفتم کلی انگولکم  کرد کلی درد کشیدم باز هم انگار یکمش مونده

دو دفعه .. سری اول قرص زیر زبونی شیاف. اصن  جواب نداد سری دوم کلی قرص زیر زبون شیاف و آمپول باز ...

عزیزم داروی گیاهی اینا نخور الان چون خونریزی داری خودت داروی گیاهی و زعفرون هم خونریزی رو بیشتر میکنن برو دکتر یا بیمارستان