2821
2789
عنوان

همکار بیشعور

316 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. من حسابدارم چند روز پیش یکی از همکارام ی اشتباه کرد با نهایت پرویی میخواست بندازه گردن من ک من بهش ثابت کردم ک من بی تقصیر بودم .کلی بهم توهین کرد. از ی طرفم مدیرمون و همکاران هنوز طرف اونو میگیرن. من همه گزارش هام درسته و کارمو با نهایت دقت انجام میدم نمیدونم چرا حرفمو قبول ندارن. از ی طرفم تازه باردار شدم و نمیتونم کارمو عوض کنم بخاطر مرخصی زایمان. خیلی اعصابم خورده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو حسابداری خیلی از این موارد پیش میاد فقط باید صبور بود و سپرد به زمان 

همکار من از زیر کار در میرفت و همشو مینداخت گردن من نتونستم صبر کنم زدم بیرون از اون شرکت الان ۱ ماهه بیکارم همش دلم برای اونجا تنگ میشه💔

حالم از همکار بیشعور بهم میخوره، منم کارم رو ول کردم بخلطر همکار احمق و اشغالم، کم محلی کن، کارتو انجام بده

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
عادی رفتار کن..چون خودشیفتست از انتقاد فراریه..تو هم سعی کن بهش ثابت نکنی که برنده شدی یا حرفت درست ...

اخه خیلی پرروهه بحث مالیاتی خیلی مهمه اشتباه کنه بندازه گردن من. من این شرکت هفت ساله هستم نمیتونم راحت کارمم ول کنم 😞

حالم از همکار بیشعور بهم میخوره، منم کارم رو ول کردم بخلطر همکار احمق و اشغالم، کم محلی کن، کارتو ان ...

خیلی ناراحتم وقتی حق با منه . مجبورم بحث کنم باهاش اخه اگه بهش چیزی نگم همه کارمو ندید میگیرن فکر میکنن کوتاهی کردم

خیلی ناراحتم وقتی حق با منه . مجبورم بحث کنم باهاش اخه اگه بهش چیزی نگم همه کارمو ندید میگیرن فکر می ...

سعی نکن بخای خودتو بهشون ثابت کتی، توضیح خواستن توصیح بده، تو کارت خوب انجام بده، اونا خودشون بعدا میفهمن

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن