parisan94 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 33 عنوان بچه هایی که امتحان نهایی دارند 85 بازدید | 6 پست سلام من توی گرفتن کارت ورود به جلسه به مشکل خوردم و برام مینویسه هیچ اطلاعاتی یافت نشد کسی هست مشکل منو داشته باشه؟ و بچه ها من چون ایجاد سابقه ام کسی هست ایجاد سابقه باشه؟ قسمت ایجاد سابقه ام فقط اطلاعات شناسنامه اس مال شما هم همینطوره؟ 1402/02/27 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_پارادوکس_ عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 3368 به ما گفتن از مدرسه بگیریم عزیزمنرفتم تو سایتمیتونی بری کافی نت؟یا از طریق مدرسه نمیتونی ؟ واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
parisan94 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 33 به ما گفتن از مدرسه بگیریم عزیزم نرفتم تو سایت میتونی بری کافی نت؟ یا از طریق مدرسه نمیتونی ؟ رفتم مدرسه ولی گفتن سایت داره بروزرسانی میشه تا شب امتحان کن ولی رفتم نبود خیلی استرس دارم
parisan94 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 33 به ما گفتن از مدرسه بگیریم عزیزم نرفتم تو سایت میتونی بری کافی نت؟ یا از طریق مدرسه نمیتونی ؟ شما ترمیمی ؟
_پارادوکس_ عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 3368 رفتم مدرسه ولی گفتن سایت داره بروزرسانی میشه تا شب امتحان کن ولی رفتم نبود خیلی استرس دارم آها ایشالا درست میشهاگه هم خدایی نکرده نشه حتما چند نفر دیگه هم مث شما دچار مشکل شدن زمان میدن نگران نباش واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
_پارادوکس_ عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 3368 شما ترمیمی ؟ نه قشنگم دوازدهم واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
parisan94 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 33 آها ایشالا درست میشه اگه هم خدایی نکرده نشه حتما چند نفر دیگه هم مث شما دچار مشکل شدن زمان میدن نگر ... زمان چی؟ نه دیگه زمانی نمونده اخه البته من اختصاصیا رو فقط امتحان دارم