2777
2789

خدایا کفر نمیگم هرچی صلاحته ولی وقتی میبینم پدر مادرم خودمو با چه امید و آرزوهایی بزرگ کردن آخرش اومدم تو  خونه کسی که هر لحظه سر هرچیز کوچیک و بزرگی دلمو میشکنه از خدا میخوام بهم دختر نده من طاقت درد و رنج کشیدنشو ندارم 😔

پسر اسیر نمیشه مگه؟

آدم ظالم ظالمه دیگه چ مرد باشه چ زن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش هیچکس ظالم نباشه😔

هیییی خواهرجان

اگه ظالم نبودن ک دنیا گلستون بود

نمیدونم مشکلت چیه عزیزم ولی سوره یس رو بخون بعد ب هر مبین ک رسیدی فوت کن تو آب (ی پارچ آب بذار پیشت) سه بار سوره رو بخون ب هر مبین رسیدی فوت کن تو آب و یبار سوره مزمل و فوت کن ب آب  ، آب رو بصورت شربت یا چای یا آب خالی بده ب شوهرت مطیعت میشه و دیگهاذیتت نمیکنه فقط نفهمه ک اینکارو کردی خیلی عالیه ۴۰ شب ابنکاو بکن من سر ده روز بهم ج داد

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
هیییی خواهرجان اگه ظالم نبودن ک دنیا گلستون بود نمیدونم مشکلت چیه عزیزم ولی سوره یس رو بخون بعد ب ...

بهم اصلا اهمیت نمیده منو مقصر هرررچیز کوچیک و بزرگی میدونه . تو هر موقعیتی خیلی راحت خردم میکنه محبت اصلا نداره بهم. یجوری رفتار میکنه که حس قدرت داره و من نباشمم هیچ براش مهم نیس .

ممنونم که گفتی دستت درد نکنه حتما انجامش میدم