2777
2789

من ۲ ساله از عروسیم میگذره 

خودم ۲۳ سالمه همسرم ۲۸ 

بعد خودمون خواستیم یعنی فکر میکردم از وقتی اقدام کنیم شاید چندماه بکشه ولی شانس زد و بار دوم اقدام باردار شدم 

البته اصلا ناراحت نیستم و خوشحالم زندگیمون ۳ نفره میشه و کلی ذوق دارم البته نگرانم هستم و ...

بعد فامیلامون اکثرا بعد ۵ یا ۶ سال بچه دار شدن 

هرکس منو میبینه میگه زود بود برات 

ناراحت میشم 

ن خوبه 

خداحفظش کنه ب مردم چ 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من که ۲۲ سالمه و دخترم ۶ سال وسرم ۹ ماه🙃🙃

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

عزیزم از روی حسادت میگن 

من الان سه ساله  نشدم  و قطعا هنوز نظرم اینه  که نباید زود بچه دار شد ،  چون خودم بچه ندارم 

ادمی زاد همینع ،  دو دستی بچسب ب بچت و شوهرت و مطمئن باش اینایی که بعد شش  پنج سال حامله شدن  از بس  از این مطب ب اون مطب رفتن ک ب چیز خوردن افتادن 

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 

از حسادتشون میگن منم تو فامیل به رو میاوردن الان خودشون هم اقدام کردن دوباره دلشون خواسته 

بعدم به اونا چه مگه نونشو میدن 

بهشون بگو نون بچه مو ک نمبدین ممنونم از یادآوریتون 

خوشبخت بشی عزیزم 

کسی که اینطور سعی می‌کنه یکی رو آزار بده مطمئن باش خودش آرامش نداره

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اهمیت نده حالا اگه نمیاوردی همه فاز نصیحت برمیداشتن که بیار ملت همیشه یه حرفی برا گفتن دارن ، تو هر مرحله ای ها مثلا الان این به دنبا بیاد اگه دوباره بچه بخوای میگن وای نه میخوای چیکار اما اگه بگی نمبخوام میگن نه زود یکی هم بیار هم بازی بشن