2777
2789

دوماهه اقدام میکنم باردار نمیشم 😭

جمعه موعدمه ، الان بیبی چک ویور زدم منفی شد 

همه علائم پریود هم دارم میشه برام دعا کنید 💔

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه که نازایی حساب نمیشه باید حداقل یکسال اقدام کنی بی بی چک منفیش میتونه کاذب باشه از الان هم مشخ ...

اگر پریود بشم چی اونقدر گریه کردم که خدا می‌دونه چون سری قبل راحت و فقط با یکبار باردار شدم الان توقعم رفته بالا 😭

عزیزم. انشالله دامنت سبز بشه. بی خیال باش. دو ماه خیلی کمه برای اینکه به خودت انگ ناباروری بزنی  ...

نابارور نیستم ولی تحمل انتظار هم ندارم

برات دعا میکنم توهم برای من دعا کن باردار بشم خواهشن نباید استرس داشته باشی همه تو بیخیالی بار ...

کاش بتونم 😓 

چشم اگه قابل باشم به یادتون هستم 

اگر پریود بشم چی اونقدر گریه کردم که خدا می‌دونه چون سری قبل راحت و فقط با یکبار باردار شدم الان توق ...

قانون بی بی چک اینه عزیزم الان میخوای بدونی بارداری یا نی باید ازمایش بدی ،عجله نکن باردار میشه دیر نمیشه بخدا زندگی با بچه خیلی سخته فعلا از زندگیت لذت ببر

قانون بی بی چک اینه عزیزم الان میخوای بدونی بارداری یا نی باید ازمایش بدی ،عجله نکن باردار میشه دیر ...

من بچه دوممه خیلی سخته ولی ارزش شو داره بچه دار شدن ، امیدوارم باردار باشم 😭